Bejelentés


Jászjákóhalmi Hírportál Ha Magyarnak születtél,merj Magyar lenni


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Üdvözöllek Hazafi a Hírportálomon!

Nyíltan tabu nélkül az Ország és a helyi politikai helyzetről!


Hiszek egy Istenben           

Hiszek egy hazában,

Hiszek egy isteni örök igazságban,

Hiszek Magyarország feltámadásában,

(Magyar Hiszekegy) 


Lehet szegfű,lehet narancs,

Izraelből jön a parancs!

Nem kell szegfű,

nem kell narancs,

védd a Hazát, ez a parancs!


Ha valaki jó tévéhíreket akar nézni, ahol tisztességesen beszámolnak a külföldi történésekről, akkor nem a BBC-t és a hazai szennyadókat kell nézni, hanem a német ARD-t. 


Az a Nemzet ki nem tartja tiszteletben történelmét és őseit nem vesz róla tudomást hogy honnan jött annak nincs múltja.

Akinek pedig nincs múltja annak jövője sincs!

Ne tagadd meg a fajt miből eredtél,

lángoló vért miből születtél,

a föld mely éltet és eltakar,

ha magyarnak születtél maradj

                        MAGYAR!


Ébredjetek elérkezett a Ti időtök,rajtatok is múlik mi fog történni

"Ebben a világban szakadatlan harc dúl, mindenki harcol mindenki ellen.

Aki gyenge, veszít; büntetése halál.

Aki erős, győz; jutalma, hogy újra harcolhat.

A harcnak szigorú törvényei vannak; mindig a győztes határozza meg!!!!!


--------

FONTOS EU TÉRKÉPEK
A MAGYAROK EGY NÉPTŐL SEM LOPTAK FÖLDET

http://lellemese.multiply.com/links/item/30/Euratlas_Periodis_Web_-_Map_of_Europe_in_Year_2000


---------

JÓ HA TUDJUK A RABLÓK NEVEIT

A MAGYAR NEMZETI VAGYONT FOSZTOGATÓ​K
ABC-SZERINT

www.korrupedia.hu/index.php/Bet%C5%B1rendben

 

-------

 TÖRÖK RÁDIÓ MAGYARUL
INKÁBB A TÖRÖK RÁDIÓT HALLGASSUK
MINT A CIONISTA HAZAI ADÓKAT

Nagyon jó híreket mondanak magyarul, sok olyan dolgot amit nálunk ellhallgatnak és mindig a legújabb fejleményeket közlik szóban, képben és videóban. Lehet a fórumukba is beírni, regisztrációval...
Egy kis adalék a múltból. A hosszú kommunista korszakban az albán rádió is sugárzott magyar nyelven..azt hallgatni egy szenvedés volt. A kínai rádió most is sugároz, de ha azt mondjuk, hogy ez kommunista propaganda, akkor nem is túloztunk olyan nagyot. De itt vannak a törökök...ez már valami.

-------------------------------------------------------------------------

Aktuálissá vált a miniszterelnök elmeorvosi vizsgálata - Orbán: magyar gépek védik a Baltikum légterét

Share on favorites Share on email Share on print Share on pdfonline |

De ha mégsem őrült meg, akkor úgy tűnik szándékosan provokálja az oroszokat, akik éppen most erősítik meg csapásmérő erőiket Kalinyingrádban. Meglehetősen bizarr elgondolás, hogy egy kisteherautó platóját éppen csak hogy megtölteni képes magyar pilóták a hiányosan fölfegyverzett repülőikkel bármilyen harcértéket képviselnének Oroszország határvidékén.

Magyarország részt fog vállalni a balti államok légvédelmének biztosításában - jelentette be a chicagói NATO-csúcstalálkozón Orbán Viktor kormányfő. A magyar miniszterelnök hétfőn újságíróknak elmondta: az úgynevezett okos védelemhez - vagyis a párhuzamosságok kiiktatásához - Magyarország a légvédelmi erejével tud hozzájárulni.

Ennek keretében Magyarország harci repülőgépeket állomásoztat majd a Baltikumban, és rendszeresen részt fog venni a - légi erővel nem rendelkező - balti államok légvédelmének biztosításában.

A chicagói NATO-csúcstalálkozón a magyar miniszterelnök arról is beszélt, hogy három éven át évi félmillió dollárt ajánl fel Magyarország az afgán biztonsági erők finanszírozására. Orbán Viktor újságíróknak elmondta, ez egy reális tehervállalás - amely 2015-től 2017-ig összesen másfél millió dollárt jelent -, és igazodik Magyarország állapotához.

"A józan ész határozta meg a csúcstalálkozó menetrendjét" - értékelte Orbán Viktor a chicagói tanácskozást, amelynek témája volt a rakétavédelmi rendszer kiépítése is, amelyet szintén szorgalmazott a kormányfő a NATO további bővítésével együtt.

Ezzel kapcsolatban a miniszterelnök azt mondta: az, hogy a rakétapajzs-létrehozást az amerikaiak átadták, és így NATO-üggyé vált, a rakétarendszer-építés, a "csillagháborús tervek" elfogadhatóbbá váltak a nemzetközi közvélemény számára is.

Megjegyzés: Szerkesztőségünknek vidám perceket okozott az alábbi életkép:

Viktorka otthon a gyerekszobában összeragasztgatja a műanyag vadászrepülő maketteket és eljátssza: brrrrr, brrrr, repül a repcsi a Baltikumba, brrrr, brrrr - és szalad velük körbe a lakásban körbe-körbe.... közben megérkezik az ápoló néni és beadja a gyógyszereit, három kéket és két sárgát, majd megkérdezi: hogy vagyunk hogy vagyunk? Ugye maga Napóleon?

---

ELHALLGATOTT HÍREK

WORLDNEWS - HUNGARIAN NEWS-MAGYAR ÉS KÜLFÖLDI HÍREK-ESEMÉNYEK- VÉLEMÉNYEK-NÉZETEK-KRITIKÁK

2012. május 1., kedd
MÁJUS 1 - ELÉG VOLT A GOOGLE-BÓL

Elég volt a Google packázásából, s akkor még finoman fejeztük ki magunkat. Jó két hónapja azt hazudják, hogy az ingyenesen adott tárhelyük 1 GB tárhelye megtelt, de ezt semmivel sem igazolják, csak úgy üzenik. Miközben az elmúlt hetekben sokszáz MB téma törölve lett, csak azért, hogy fölszabaduljon hely, de ennek ellenére képet több hónapja nem engednek föltölteni, mondván, hogy a tárhely megtelt. Ami nem igaz. Akár automata csinálja ezt az üzenetet, akár nem, ez egy hatalmas csalás. Elsősorban hazai olvasóinknak üzenjük, hogy később jelezzük, hogy hol folytatjuk az eddigi tartalom föltöltését, de ez nem a Google "szolgáltatása" lesz, az biztos. Csak úgy megjegyezzük, hogy ócska és csaló levelezőjükhöz 7 GB tárhelyet adnak.


Levélíróinknak, tudósítóinknak üzenjük, hogy se szöveges, se képes anyagot ne küldjenek, mert ebbe a blogba már nem kerül föl semmi. Köszönjük szépen az eddig küldött sok anyagot, ezek javát és a legutóbb is küldött képanyagokat elmentettük. A Google azt hiszi, hogy a blogszolgáltatásával valami jót tett. Szó sincs erről. Hogy ennek mi van a hátterében, azt majd más helyen, más alkalommal közöljük. Internetes gengszterekkel nem fogunk közösködni, mert az internet nem erre való. Még az a szerencse, hogy a végén csak kiderült, hogy milyen módszereket alkalmaznak az amerikai cégnél, akik azt hiszik, hogy ezeket a nevetséges játékaikat Magyarországon is beveszik a fölhasználók.

---

Ricsén "majálisozik" az Új Magyar Gárda - egy családot védelmeznek a kormány kedvenceitől

Az alábbi levél érkezett szerkesztőségünkbe:

Adjon az Isten!

Gárdistáink délután óta a Szabolcs megyei Ricse községben töltik az idejüket. Nem ünnepelni mentek oda, hanem a rendőrség töketlenkedésére válaszolunk ismét.
A szokásos történet áll fenn itt is. Egy magyar család életére törnek az eltérő kultúrájúak. A rendőrség csak akkor megy ki, ha vér folyik. Telefonon többször tett a család bejelentést, és kértek védelmet a mai nap folyamán. Végső elkeseredésükben keresték meg azt a szervezetet, amely egyből rohan, amikor baj van, az Új Magyar Gárdát.
A jelenlévő gárdisták is hívták már a rendőröket, de nekik nincs idejük ilyen esetekre, gondolom, egészségügyi dobozokat ellenőriznek.
Gárdistáink addig maradnak a helyszínen, amíg szükséges, és az erősítés is érkezik folyamatosan!

Szebb jövőt!

Ferenczi Henrik
főkapitány-helyettes

Comment:

A parlamentereket kelll kivágni a gecibe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Orbán te hazaáruló geci sötét likud cigány!!TAKARODJ!! Te Piszkos cigány a kurva anyád!! Én magyar vagyok de a földemből nem adok de a mocskos pofád végig fog szántani te genyó Gyere Tokajba te genyó!!!!

A "rendőrség" magára hagyja a magyar lakosságot a cigányság örjöngéseivel szemben. Ez a valódi egyenruhás bűnözés. A kormány folyamatosan csahol, tagadván a cigánybűnözést. Védelmünket saját magunknak kell ellátni, még ha a vége polgárháború is. Nem hagynak más kiutat.

Az, hogy x cigány rátámad egy magyar családra, és eközben y gárdistával találja magát szemben, nem polgárháború. A cigányok ui. nem akarják a teljes magyar népet kiirtani. Élősködni akarnak, erőszakkal elvenni az értékeinket. Ha ebben meggátoljuk őket, az nem polgárháború. Ha - feltéve, de meg nem engedve - bármilyen Gárda DIREKT azért mászkálna a putrisorokon, hogy a különben köztudomásúan békés roma lakosságot a végsőkig hergelje, és azok kénytelenek legyenek asszonyaikat ejakulálni, akarom mondani evakulálni, nem evakuálni, navégre, az maximum pogrom lenne, de nem polgárháború. Polgárháború az lenne, ha 14 megye kapna kaszára-kapára, és elmenne Cigányisztánba rendet csinálni.

Az utolsó mondatodnál van a végkifejlet. Miért? Segítő kezet csak egymásnak adhatunk.Mindenki minket nyomorgat úgy anyagilag mint erkölcsileg. Hőn szeretett kormányaink évről évre százmilliárdos sarccal ajándékoznak meg, amit ők "termelnek " ki de nekünk kell kifizetni. már csak nyelvtani probléma az újabb adónemek kitalálása. Meddig bírjuk még? Közben még belénkmarnak rendszeresen a cigányok is.Heti , olykor napi rendszerességgel gyilkolnak minket, elveszik maradék anyagi javainkat, ami sokszor egy élet munkája. Nem lehet biztonságban közlekedni, sétálni az utcán, elfogyasztani egy pohár sört, mert ahol csak lehet keresik az alkalmat az atrocitásokra. A rendőrség pedig nem tesz semmit, hivatását nem tölti be.Vidéken már szinte tarthatatlan a helyzet. Ismét kérdezem, meddig mehet ez még? Lehet a tűzzel játszani de előbb utóbb megégnek a játékosok is.

----

Nem férnek a bőrükbe a Székelyföldre betolakodó oláhok

Ismeretlen tettesek lefestették Kovászna város kétnyelvű helységnévtáblájának magyar feliratát. Ehhez hasonló vandalizmus több mint egy évtizede nem történt a fürdővárosban; igaz, három éve Kézdivásárhelyen és Sepsiszentgyörgyön is így gyalázták meg a magyar feliratokat.

Minden jel szerint a hétvégén történhetett az incidens, ismeretlenek fekete festékszóróval festették be Kovászna Zabola felőli bejáratánál elhelyezett helységnévtábláját.
Lőrinc Zsigmond polgármester szerint ez a vandál megnyilvánulás a közelgő választásoknak tudható be, ugyanis ilyenkor sokkal könnyebben felszínre kerülnek a magyarellenes indulatok, „de Kovászna már rég nem az a város, amelyik teret ad a nacionalista kitöréseknek" - szögezte le az elöljáró. A meggyalázott táblát mihamarabb ki fogják cserélni.
Az eset kapcsán Butyka Gyula, a városi kultúrház igazgatója elmondta, hogy közel tizenöt éve történt hasonló eset, amikor a Kőrösi Csoma Sándor Iskolaközpont névtábláját firkálták össze ismeretlenek.
2009 őszén Kézdivásárhely Bereck felőli bejáratánál található helységnévtábláját festették össze hasonló módon, pár héttel ezt megelőzően a sepsiszentgyörgyi tábla magyar feliratát tették tönkre.

Comment:

Mit vártok egy olyan néptől, akiknek anyja kecske volt, apja a pásztor, és az IQ-juk szobahőmérsékletü.

Az oláhok soviniszta fasiszta részének a jó k..va anyját! Covasna a nagy büdös frászt! Kovászna volt, az most is és az is marad mindörökké!!!

Ez azt jelenti, hogy még mindig félnek. És ez így van jól. Az igazság pillanata előbb vagy utóbb eljön.

A csavar az egészben az, hogy ennek hazánkban lesz erős visszhangja.
Nem adok 3 évet és csúnya "polgár"háború lesz. Inkább nevezném mészárlásnak.

Amíg az "eltérő kultúrájúak" feltehetőleg késekkel, addig a hazafiak automata fegyverekkel szállnak a meccsbe.

Rendőrségi biztosítás a helységnévtáblától 100-200 méterre jobbra-balra, az akció lezártával helyszíni szemle, majd megállapítják, hogy az elkövetők sajnos ismeretlenek... :)

Ezek a tettesek, csak azért nem kerülnek elő, mert a fakabátok el sem akarják őket fogni. De ha fordítva történne, akkor már is az egész országos román fos média erről csámcsogna.

olaszorszagbol ausztrian keresztul lattam tirolban nemet es olasz nyelvu helysegtablakat , egyik sem volt bemocskolva , ismerosem mondta , annak ellenere hogy tirol miat vannak feszultsegek, megis kulturalt modon akarjak megoldani , igaz ott nem szorostalpu bocskorosok elnek

---

A területrabló drótosék kijavítják a kettős állampolgárságról szóló törvényt - a magyarokra nem vonatkozik

Robert Fico kormányfő kijelentette, hogy kijavítják a kettős állampolgársággal kapcsolatos jelenleg érvényben lévő törvényt, de a magyarok kivételt képeznek továbbra is.
Fico Marek Maďarič kulturális miniszter hivatali beiktatásakor mondott beszédében a drótosok vezére kijelentette, hogy módosítani kívánják a "szlovák" állampolgársági törvényt, hogy az ne károsítsa a viccállam azon állampolgárait, akik fel akarják venni egy másik ország állampolgárságát, de Magyarországra ez nem lesz érvényes. Most visítsanak a tolerancia élősködő bajnokai!

A magyargyűlölő miniszterelnök azzal indokolta nem mindennapi bejelentését, hogy a magyar fél sem volt hajlandó módosítani a kettős állampolgárságról szóló törvényét, ők csak erre reagáltak.
Fico ismét jelezte, hogy megőrzik a status quót a nemzeti kisebbségeket érintő kérdésekben, pedig akár változtathatnának is. Kiemelte, hogy a népszámlálás eredményei miatt - több településen is húsz százalék alá csökkent a kisebbségek aránya - így már nem alkalmazhatják a hivatalokban anyanyelvüket.
A tót senkiházi beszélt arról is, hogy a kulturális tárca hatáskörébe tartozik majd a kisebbségi kultúra is. Eddig az emberi jogokért és kisebbségekért felelős kormányalelnökhöz tartoztak a kisebbségek kultúrájával kapcsolatos ügyek, de ezt megszüntették. Ehelyett létre akarják hozni a nemzeti kisebbségek ügyeiért felelős kormánymegbízott hivatalát, mely a kulturális minisztériumhoz tartozik majd.

---

BAJ VAN GYÖNGYÖSÖN
TOVÁBB BONYOLÓDIK VONA GÁBOR SZÁRMAZÁSA

Annak idején, akik szokták olvasni néhai Csurka István szövegeit, azok jól emlékeznek arra, hogy Csurka volt az ügyeletes "megmondó ember". Érdekes, hogy azóta nem akadt ilyen figura a hazai sajtóban. Csurka általában két dolgot szokott megmondani, illetve odamondogatni. Nekünk tudatlan, oktondi és szellemileg elmaradott magyaroknak. Az egyik témája általában az volt, hogy ő mindig előre megjósolt mindent, mintha a mindenkori hatalom udvari bolondja lett volna. Csurkának nem volt diliflepnije, de amolyan kibeszélő, kikotyogó figura volt és csodálatos módon mindig azt kotyogta ki a jónépnek, amit a mindenkori politikai hatalom éppen hallani akart tőle. Ezeket a kibeszéléseket Csurka mindig jó hosszú, lepedőméretű szövegeibe ágyazta be. A másik kedvenc témája Csurkának a származási beazonosítás volt. Ha ő valakiről megmondta, hogy zsidó, akkor arra mérget lehetett venni, hogy úgy van. Nagy gyakorlata volt ebben Pista bának, hiszen fiatal korában is már a zsidó Fészek Klubban együtt mulatott ezzel az utálatos fajtával. Nos, hogy a témára térjünk Csurka Pista elemezte nem is egyszer Vona Gábor nevét és származását, de ő azonosította be Balónét is, aki viszont Vona Gábor "jobbkeze" volt vagy még ma is az. Nem kell sokat merengeni arról, hogy a zsidók mindig és mindenhol egymásra találnak és csak egymás társaságát kedvelik. Így van ez rendjén. Csakhogy a vakhülye is látta több évvel ezelőtt, hogy Morvai Krisztina (néhai Balóné) volt szinte az összes Jobbik rendezvénynek a vezérszónoka, miközben ő nem is volt a Jobbik pártnak a tagja. Innentől kezdve a sülthülyéknek és a vad gazembereknek semmit sem magyarázunk. Most viszont kaptunk "egy magyartól" egy fölöttébb ellentmondásos levelet, amit ha a zsidó GOOGLE is úgy akarja, akkor közzéteszünk. Ha viszont nem sikerül képként föltenni, akkor csak szövegént adjuk közre, szó szerint. Levélírónk mellékelt is egy képet a Vona-képről, ami szerinte egy hamisítvány. Az azonban igen érdekes, hogy itt a szöveg alján Posta család név szerepel és a kép Posta Imre néven van elmentve. Postának is tudjuk a származást, ami megegyezik a fönti társaságéval, tehát nem magyar. Ezzel a Vona-ügyet lezártnak tekintjük, ha hamisítvány a kép, ha nem. Minket csak ez a Gyöngyös város nem hagy nyugodni. Lehetséges, hogy ott is sok zsidó van?

FONTOS TÉNYEK AMIT ILLENE TUDNI


Tisztelt Elhallgatotthirek szerkesztőség! Tisztelt Honfitársaim! Először is remélem ez az önök email címe, ugyanis ezt találtam az oldalon. Másodszor fontosnak látom tájékoztatni Önöket, hogy a VONA GÁBOROS KÉP EGY TÖBB ÉVES ÓCSKA HAMISÍTVÁNY. PHOTOSHOPPAL BÁRKI TUD ILYET CSINÁLNI, VONA GÁBOR NEM ZSIDÓ!!!! VONA GÁBOR ÉS A JOBBIK NEM SZORUL SEMMILYEN MAGYARÁZKODÁSRA, A JOBBIK AZ EGYETLEN FÜGGETLEN PÁRT, AKI NEM A HÁTTÉRHATALMI ZSIDÓ ELITNEK DOLGOZIK.http://w.kuruc.org/galeriaN/hir/PostaImre-zsido.jpg
ITT AZ EREDETI KÉP, CSAK RÁMONTÍROZTÁK A VONA NEVET. NEM KELL MINDENNEK BEDŐLNI!!!
Én hónapok óta nyomon követem a blogot, és jónak találom, de a hiteles tájékoztatás a LEGFONTOSABB DOLOG!!

Üdvözlettel: egy MAGYAR

---

A Judapest.com-on üzentek a nemzeti hackerek az Anonymous balfaszainak

Egy apró változás a szövegben: bejelentették, hogy immár szerkeszthető is az oldal:

Az elmúlt két órában, miután mindenki számára szerkeszthetővé vált az oldal, folyamatosan változott a tartalma, s a lentihez hasonló hasznos vagy éppen zsidópukkasztó üzenetek jelentek meg rajta. Figyelmeztetjük azonban tájékozatlanabb vagy meggondolatlanabb olvasóinkat, hogy a saját IP-ről való "trollkodásnak" jogi következményei lehetnek, gondolja meg tehát mindenki, mit és - hogyan - cselekszik!

Comment:

Ezek a rendes hackerek, nem a loic/hoic-os zsidó scriptkiddie-k! Szép volt!


Barátaim! A zsidók mindig csak a szart keverik.Kár hogy kiengedték őket Egyiptomból.Ha én az országúton bemérem a zsaruk sebességmérését, az büntetendő.Akkor ez a disznóság mit érdemel?Bezzeg most kussol Pintér elvtárs.

---

GÜNTER GRASS VERSE
A HAZAI HÍREKBEN ÁTSIKLOTTAK A GRASS-ÜGYÖN, DE A HULLÁMOK MÉG TARTANAK
Günter Grass:

AMIT KI KELL MONDANI

Miért hallgatok, s elhallgatom oly régóta,

ami nyilvánvaló és szimulációs játékokban

már gyakorolták, s aminek végén mint túlélők

mi mindenesetre lábjegyzetek lehetünk.


Ez az állítólagos jog az első csapásra,

ami egy szájhős által elnyomott

és a szervezett éljenzésre buzdított

iráni népet kiirthatná,

mivel a hatalmi övezetükben

egy atombomba készítése feltételezhető.


Mégis miért tiltom meg magamnak

ama másik országot nevén nevezni,

amelyben évek óta - bár titokban ugyan -

egy növekvő nukleáris potenciál áll rendelkezésre,

de ellenőrzés nélkül, mivel semmiféle vizsgálat

nem lehetséges?


Ennek a tényállásnak az általános elhallgatása,

aminek a hallgatásomat én is alárendeltem,

úgy érzem, már terhelő hazugság

és kényszer, amely büntetést helyez kilátásba,

ha nem vesszük figyelembe;

az "antiszemitizmus" vádja készen áll.


Most azonban, mivel a hazámból,

amely saját ősbűnével példa nélkül áll,

mindig újra utolér és szóba kerül,

hogy tisztán üzleti érdekből, bár egyesek

jóvátételről is fecsegnek,

szükséges egy további tengeralattjárót

szállítani Izraelnek, melynek különlegessége

abból áll, hogy a mindent elpusztító robbanófejeket

oda irányíthatja, ahol a létezése

egyetlen atombombának sincs bizonyítva,

csak a félelem feltételezi,

kimondom, amit ki kell mondani.


De miért hallgattam idáig?

Mert úgy gondoltam, a származásom,

ami soha el nem törölhető szégyenfoltot visel,

megtiltja, ezt a tényt, mint kimondott igazságot

Izraelről feltételezi, amelyhez kötődöm

és kötődni akarok.


Miért mondom csak most,

megöregedve és utolsó tintával:

az atomhatalom Izrael veszélyezteti

az amúgy is törékeny világbékét?

Mert ki kell mondani,

ami holnap talán már késő lenne;

szintén, mert mi - amúgy is eléggé terhelt németek -

egy bűntény támogatói lehetnénk,

ami előrelátható, s ami miatt bűnrészességünk

semmi szokásos kimagyarázással

nem lenne eltörölhető.


És bevallom: nem hallgatok tovább,

mivel a Nyugat kétszínűségéből

elegem van; továbbá remélhető,

hogy sokan megszabadulnak a hallgatás terhétől,

és a felismerhető veszély okozóját

felszólítják az erőszakról való lemondásra,

egyben azt is követelik,

hogy az izraeli atom potenciál

és az iráni atomlétesítmények

akadálymentes és állandó

nemzetközi ellenőrzését

mindkét ország kormánya engedélyezze.


Csak így tudunk mindenkinek, izraelieknek és palesztinoknak,

sőt minden embernek, akik ebben

az őrülettől megszállt régióban

szorosan egymás mellett, de egymással ellenségesen élnek,

és végül mi magunknak is - segíteni.

---

Az alábbiakban olvashatjuk nick nevű NAAZÉRT által írt hosszú, de érdekes kommentárját. (Több részben jelent meg.)

Nem akartam ehhez a vitához hozzászólni, hisz annyiszor leírtam már itt dolgokat a tisztelt orbánisták részére.

Ha már itt vagyok, ismét leírom, amit már oly sokszor.

Az 1990-es rendszerváltás nagyban különbözik az 1945-ös kommunista rendszerváltástól. Akkor sokkal könnyebb volt. Elvették a kevesek hatalmas vagyonát (földbirtokokra gondolok) és szétosztották a 80 % cselédsorban élő ember között. 4-5 hold föld jutott minden cselédnek, ahol tulajdonosnak érezhette magát és megtermelte a mindennapi betevőt.
A gyártulajdonosoktól elvették a gyárakat, így az ipari munkásság pedig a gyár tulajdonosának érezhette magát, hiszen a volt tulajdonost elzavarták és maguk közül választva vezetőt, dönthettek a gyár sorsáról.

A nagy baj ott van, hogy a cselédszülő szégyellte a múltját! Elfelejtette elmondani gyermekének, hogy ha nincs szocializmus, soha nem lett volna pedagógus, jogász, közgazdász, mezőgazdász...stb.Ennek bizony mindenki tapsolt! JOGOSAN!!! Hiszen a volt analfabéta cselédeket írni, olvasni tanították a szocializmusban, gyerekeiket főiskolákra, egyetemekre járathatták (valamikor ez csak a mágnások kiváltsága volt).

Ebből adódik most, hogy ennyi elégedetlen ember van. Pedig semmi más nem történik, minthogy az emberek jó része visszakerül oda, ahonnan a kommunisták kihozták! A TEHÉN FARÁHOZ és AZ ÚJ TULAJDONOSOK CSELÉDJÉNEK!
Most ugyan is elvették a sokak tulajdonát és néhány ezer ember magántulajdonába adták. Erről szól a kapitalizmus. Ezt választotta a nép az 1989-es népszavazáskor. Felesleges tehát siránkozni.

Az elégedetlenség abból fakad, hogy a rendszerváltó pártok elfelejtették elmondani, hogy a rendszerváltás folyamatában a köztulajdont (legyen az mezőgazdasági vagy ipari jellegű) néhány ezer ember MAGÁNTULAJDONÁBA kell juttatni.

A valóság helyett tehát hiú ábrándot keltettek a társadalomban. Elhitették az emberekkel, hogy a szocializmus tönkretette őket azzal, hogy iskolai végzettséget, munkahelyet, betegségében ingyenes orvosi ellátást és táppénzt, öregségére nyugdíjat biztosított nekik.
Elhitették, hogy bűn volt az embereket saját lakáshoz juttatni, bűn volt biztonságot és soha nem látott közbiztonságot fenntartani.
(Jól emlékszem az akkori fórumokra: "nem engedik a piszkos kommunisták, hogy sztrájkoljatok a jogaitok védelme érdekében!" Vajon most engedik az új gazdagok?)

Ígéretet tettek a nagy rendszerváltók, hogy sokkal jobb soruk lesz majd az új rendszerben. Sokkal nagyobb szabadságuk. Mehetnek majd nyugatra! Csak azt nem mondták meg, hogy a széles néptömegnek erre nem lesz pénze. Nem, hogy nyugatra nem tud menni, de az ország másik felében élő gyerekét sem tudja majd meglátogatni!
A NAGY RENDSZERVÁLTÓK TEHÁT RENDESEN ÁTVERTÉK A NÉPET!
SZERINTEM KÖZTÜK KELL A BŰNÖSÖKET KERESNI!
A FIDESZ NAGY RENDSZERVÁLTÓ PÁRTNAK TARTJA MAGÁT.

Nagy Imre temetésén Viktor elmondta: " agyagba fogjuk döngölni a kommunistákat!"

Igen ez fontos volt ahhoz, hogy ő és egész családja komoly magántulajdont szerezhessen a közvagyonból. Apukának kőbánya, apósnak földek és komoly géppark, hiszen úgy is az övék lett a papa halála után. A piszkos kommunisták ezt nem engedték volna!

Mi is tehát akkor a bűn?
Kit is kellene felelősségre vonni?

Meggyesit? Aki látta, hogy a FIDESZ törvényszegés árán is megkurtította a nyugdíjakat, a közalkalmazottakat teljesen leszegényítette? Őt kell felelősségre vonni, mert 50% béremelést adott nekik? Igaz, ők a pórnép kategória és nem a mágnások világa.
Gyurcsányt? aki felújította az iskolákat, óvodák, bölcsődék építését indította el (most folynak az átadások, új Széchenyi terv címszóval! hehehe), rendbe tetette a városközpontokat, aki megépítette az autópályákat....stb.???
Bajnait? Aki világ nagy politikusai által elismerten kezelte a válságot?

Vagy talán Viktorékat???
Akik bedöntötték a forintot, akik az adótörvényükkel milliókat károsítottak meg, akik felszámolják a demokráciát... stb.???

Igaz a földeket összeszedték és megalakították a Tsz-eket, hiszen bebizonyosodott, hogy 5 hold föld nem biztosít 20. századhoz méltó megélhetést, hiszen 5 hold földhöz csak mázas padló jár és viharlámpa.
A tsz-ek viszont lehetővé tették a vidék fejlődését. Az egyszerű paraszt emberek 3-4 szobás lakásokat tudtak építeni (jó magam is), autót tudtak venni, esetleg nyaralót építeni.
Engem így tett tönkre a múlt rendszer!!!
A gyermekeimet a mostani pedig úgy, hogy alig tudják fizetni a lakás hitelüket (éheznem, éheznünk kell, hogy ne veszítsék el a lakásukat). Ha nem segíteném őket a kommunista rendszerben megszerzett javaimból, bizony bajban lennének!

Ki is a hibás???
Szerintem az, aki a "ruszkik haza" és a "továrisi konyec" jelszavaikkal bedöntötték az orosz piacot, földönfutóvá téve a mezőgazdaságból élő vidéket! Az orosz piac elvesztésével ellehetetlenült a Magyar konzervipar, vele együtt a Magyar mezőgazdaság is.
Ki is hát a felelős???
Azok, akik a Tsz-ek felszámolásával földönfutóvá tették a vidéki embereket. Akik miatt csődbe mentek a szirénhangoknak bizalmat szavazó mezőgazdasági vállalkozók. Akik miatt bedőltek a konzervgyárak, a háztáji állattartás, akik elindították a cukoripar felszámolását. És még sorolhatnám!!!
Ki is volt Antal József bizalmasa??? Kit hívatott halálos ágyához??? Viktort, Viktort, Viktort.
Kit is kellene lecsukni???
Antal Józsefet?
Őt már lecsukta a teremtő.

A kérdés az, hogy Viktor azt hajtja-e végre, amit Antal mondott neki, vagy belevisz egy hatalmas egyénieskedést???
Mindenképpen bűnös!!! Cselekedetei ugyan is a Magyar nép megnyomorítását eredményezik!!!
Szívfájdalom nélkül hozatta meg az egykulcsos adótörvényt, amivel a társadalom 80 %-a rosszabbul járt. Az így okozott költségvetési hiány pótlására elvette a MNYP-akat a pórnéptől. Ezzel együtt veszélybe sodorta a széles néptömeg jövőbeni nyugdíj ellátását. Lecsökkentette a most nyugdíjba vonulók ellátását. Már csak 80%-a az elmúlt 23 év átlag keresetének. Megszüntette a Svájci indexálás lehetőségét. Már csak az infláció mértékével emelnek, ami sajnos a nyugdíjasok esetében reáljövedelem csökkenést eredményez. A mindennapi megélhetéshez szükséges dolgok, élelmiszer, energia...stb. 20-30%-al emelkedett, az átlagos infláció csak 4,5%-os.

(Minket nem érint, hogy a tartós fogyasztási cikkek ára csökken. Mi már ezeket nem vásároljuk. Enni és fűteni, vizet fogyasztani, néha az autónkba tankolni viszont szeretnénk).

Ugyan akkor a baráti körének, talpnyalóinak több milliós havi jövedelmet biztosít. ( Forr a vérem, ha arra gondolok, hogy Szíjártó havi fizetése több mint az én 41 év megfeszített munka után járó egész éves nyugdíjam!!!)

A média tanács tagjai nem végkielégítést kapnak majd 9 év után, hanem 1 évi adómentes teljes fizetést!!! Micsoda galádság ez???

Akkor valóban Viktor a nemzet megmentője??? Aki 2 hét alatt rendbe tette a közbiztonságot, aki megteremtette a "jólétet"??? aki ellopta a Magán Nyugdíjpénztári megtakarításokat, hogy csökkentse az adósság állományt, ami nem nagyobb, mint az európai átlag és sokkal kisebb, mint a Japán vagy az amerikai államadósság?
Persze, hogy nem ezért vette el. Mit érdekli őt az államadósság? az csak szépen hangzik és alkalmas arra, hogy visszamutogasson az előző kormányokra. A célja az volt, hogy meghálálja környezetének a mellette való kiállást! A haverok és kegyeltek jól jártak az 1 kulcsos adóval. 300-500 ezer Ft-tal/hó. Viktor talán 480 ezerrel? Nem emlékszem már pontosan. A pórnép meg haljon éhen!
Az ígéret az volt, hogy az 1 kulcsos adó munkahelyeket teremt és fellendíti a gazdaságot.
LÁTJA VALAKI BÁRMELYIKET IS???

Mikor is kezdték a devizahitelekre rábeszélni az embereket??? 2000-ben.
Ki is volt akkor hatalmon??? A FIDESZ.
Ki is volt akkor a miniszterelnök??? Orbán Viktor.

AKKOR MOST MIRŐL IS BESZÉLÜNK???

Szerintem arról, hogy ez a kormány, a miniszterelnökkel az élen nem is a kormányzásra készült 8 évig, hanem a bosszúállásra (2002-ben ugyan is a Millenárison felhalmozott ünnepi menüt ki kellett dobni. Ez iszonyatos érzés volt számukra! Nem akarták hinni, hogy a nép nem hitte el a hazugságaikat, nem hittek a megvalósíthatatlan ígéreteiknek.
Akkor talán megesküdtek, hogy bármi áron is, de megbosszulják a nagy vereséget?
Gyűlölték a szocikat, mert a nép nem hitte el, hogy rosszabbul él, mint 4 éve. Azt sem hitték az emberek, hogy lehet 14. havi nyugdíjat osztogatni.
2010-ben viszont hittek nekik!!! Kár volt!!!

 

 

 

--------

ÁDER LESZ AZ ELNÖK

KÖZADAKOZÁS TURUL-SZOBORRA
ADAKOZZUNK A TURUL-SZOBORRA

Komárom város kommunista önkormányzata sok évig megakadályozta, hogy a város közepén egy méltó magyar emlékmű, egy Turul-szobor legyen. Ha van város, amely TRIANON átkától ma is szenved, akkor Komárom ez a város. Most a Fideszes önkormányzat engedélyezte a szobor fölállítását, amely a város közepén, a körforgalom közepén lévő dombon fogja hirdeti, hogy IGAZSÁGOT MAGYARORSZÁGNAK - s a madár észak felé fog nézni. A szobor avatásáról ha megtörténik, akkor tájékoztatunk, de nagy ünnepség lesz, az biztos.
Most pedig arról amit még ma is elhallgatnak a hírekben, nemcsak Komáromban, de az országos hírekben is. Arról van szó, hogy nemcsak Komáromban, hanem a Magyarország legtöbb városában 2-3 szovjet emlékmű is készült! Ahová a mostani Turul-szobrot állítják, attól a helytől olyan 20 méterre állt az 1-ső szovjet emlékmű, amely az oroszokat dicsőítette 1956-ig. A forradalom napjaiban ezt rendesen lerombolták, de az ÁVO-sok lefényképezték és sokakon bosszút álltak. 1957-ben ugyanezen a helyen elkészült a 2-dik szovjet emlékmű. Ez se bírta túl sokáig. Ugyanis a város központját a 70-es években átépítették és az akkori gondos pártvezetés szemét is csípte az orosz emlékmű, mivel ez akadályozta az akkor már nagy autós forgalmat is és ezért lebontották teljesen. És a város távolabbi részébe, a Jókai-ligetbe csináltak egy bunkó beton emlékművet, ami a 3-dik szovjet emlékmű volt. Ez állt egészen 1990-ig, amikor az akkori kommunista városvezetés, nem ám egyszerre, hanem szép lassan és apránként lebontotta és eltüntette. Most azon a helyen egy szörnyűen rossz és pocsék 56-os emlékmű van, ami inkább egy gúnyemlékmű, amit természetesen szintén a korábbi kommunista önkormányzat állíttatott oda.

 


....alig valakinek merem ezt elküldeni...csak egy magas intelligencia szint felett.....
....bár ne lenne igaz, ami ebben leíratott...

Egy vallomás:

Soha nem gondoltam volna, hogy ezeket a sorokat le fogom írni...Nem
számítottam rá, hogy a gyermekkor, egy nem akármilyen gyermekkor álma,
ennyire félresiklik...Persze nem mondom, hogy nincs részem benne, de
talán ennyire mégsem...

Legtöbbször humorosra veszem a figurát, de valahogy most nem megy,
nincs min mulatni...

1957-ben megszülettem, szerencsére egy szerető családban...

Kimaradt az életemből a nélkülözés, a szülők alkoholizmusa, válás és
minden egyéb olyan borzalom, ami sok honfitársam gyermekkorát
nehezítette meg...

Egy kivételével. 1970-ben elvesztettem a nővérem. 13 éves voltam. Hogy
ez mennyire feldolgozható ebben a korban, erről sokat lehet
vitatkozni...Akkor sikerült, de később, jóval később rettenetesen
éreztem hiányát...de itt ez most nem az, amiért ezek a betűk, itt
sorakoznak...

Hanem gyermekkorom élete, életminősége...Nem voltam valami jó gyerek,
de ez egy dolog...de vannak dolgok amikre nem emlékszem.

Nem emlékszem, fűtetlen iskolákra, létbizonytalanságra, egy mást
gyűlölő idegbeteg szomszédokra, egyik napról a másikra megszüntetett
kórházakra, megszüntetett munkahelyek tömegére, síró-zokogó
kilakoltatott emberekre.

Én nem emlékszem ilyesmire....

Amire emlékszem: Szüleim boldogan éltek, anyám háztartásbeli volt.
....Mindig volt mit enni, pedig csak apám dolgozott...

Soha nem volt probléma, hogy hétvégén kirándulni menjünk, hét közben
suli, ha nem hoztam kapát, és kész volt a leckém, akkor mehettem
moziba, fagyizni...

Ezek az apróságok soha nem okoztak problémát.

Nyár...Nem emlékszem olyan nyárra, amikor nem voltam nyaralni...Több
helyen is. A gyermeküdülőtől kezdve.Tanáraink, nem alulfizetett idegbeteg
tanárok voltak, hanem türelmes pedagógusok...Szüleink nem rohantak egy
intő vagy egy kapa után, a tanárt felelősségre vonni, hanem kaptunk a
pofánkra, mert szüleink tudták, hogy a tanár igazságos....És bizony
nagyon rossz gyerekként is kénytelen vagyok belátni ma már : Valóban
azok voltak...

Aztán teltek múltak az évek, emberesedtem véget értek az iskola évek...

Mikor elkezdtem dolgozni, meg tudtam élni a fizetésemből....Nem mondom
luxusban, de nem tartoztam a szegények közé...Sok munkahelyem volt,
szerencsére ott volt háttérnek a családom, és ha valami elkezdett
érdekelni, odamentem dolgozni....Sok mindent megtanultam.

Akkoriban ezerszám épültek a lakások, tudom ma nagy
divat leszólni a szocreál lakótelepeket....De akkor fedelet kaptunk a
fejünk fölé. Jókedvvel mentünk dolgozni, hiszen megéltünk a
fizetésből, lazább is volt a munkatempó, és nem idegeskedtem hülyére
magam, hogy huszadika után már egy vasam sem lesz, akárhogy próbálom
beosztani...

Pedig, nem is osztottam be olyan nagyon...Meló után vidáman belefért
egy-két sör, barátnővel is el lehetett menni egy kajára vagy egy
moziba....Diszkóba.

Rengeteget szórakoztunk...Én járhattam a MOM kúltúrházba Syconor
koncertre, Tánciskolába, a Metró klubba...Na és az örök emlék : A
Budai Ifjúsági Park, az Ifipark...A tombolda. Pedig ritkán volt nagy
balhé, a rendezők kemények voltak mint a vídia...Nagyon hamar repült a
balhézó, már vitték is a zsaruk...

Illésék, Metró Omega, Scampoló, Mini,...stb. És még rengeteg, korunk
legszuperebb zenekarai...Hatalmasakat táncoltunk, eszement jól éreztük
magunkat...

Nem volt drog, nem voltak belőtt idióták, sokkal de sokkal kevesebb
bűncselekmény volt, mint manapság....

Szüleimmel is mentünk sokszor kirándulni, sokszor ettünk egyszerűbb
éttermekben, kifőzdékben, olcsón, nagyon finomakat...Meg tudtuk
fizetni. Igaz politizálni nem lehetett, bár ez sem teljesen igaz, mert
akkoriban fejlődött ki a mai politikus gárda egy része. Szóval én jól
éreztem magam...

Aztán jött 1989...

Szépen lassan megfordult velünk a világ...Láttuk, hogy egy szűk réteg
egyre jobban és jobban gazdagodik, de az emberek többsége már
szegényedik...Mi akartuk a kapitalizmust. Az ország népének jó része.
Én nem...a mai napig merem vállalni, én nem akartam...

Olyan dolgokat ismertem meg, mint a létbizonytalanság, a
kisemmizettség, és a megalázottság...Régen a munkahelyen megbeszéltük
a főnökkel, mit kell csinálni....Ma csak kiadják az ukázt, ha nem úgy
csinálod repülsz, még akkor is ha jobban csinálod....Mert ma már, meg
akarnak alázni, tudatni akarják a pénz adta felsőbbrendűséget...

Kezdtem magam egyre rosszabbul érezni...Jöttek a szabad választások
hatalmas ígéretekkel, aminek persze sokan bedőltek. Aztán nemsokkal a
megválasztásuk után (tök mindegy melyik párt) jött az, hogy húzzuk meg
a nadrágszíjat, mert az előző kormány elbacarintotta a
lóvét...meghúztuk, hittük hogy jobb lesz. NEM LETT JOBB...

Újabb választás, újabb ígéretek, újabb magyarázkodások, újabb
nadrágszíj húzogatások...után sem lett jobb...de jöttek a választások,
az újabb ígéretekkel...Mint a mókuskerék...És ez ment két évtizedig,
de legalább valamilyen szinten a demokrácia megmaradt...

De ami azután következett, az számomra valami hihetetlen...2/3-os
többséggel megnyerte a Fidesz a választásokat...

És megérkezett a sötét középkor az országba...A demokrácia intézményét
gyakorlatilag teljesen lerombolták...Teljesen. Egy dolog maradt még
meg...Pofázhatunk.

Talán azért is akarom leírni az érzéseimet és a tapasztalataimat, mert
gyanítom már nem sokáig mondhatom, szókimondó, nagypofájú emberi
mivoltommal...Megszűntek a szakszervezetek, már csak írmagjuk maradt
látszatnak, bekebelezve az alkotmány bíróság, a bírósági és ügyészségi
testületek, gyakorlatilag az ország összes fontos pozíciójában Fidesz
közeli politikus vagy pereputtya ül...

A média törvény gyakorlatilag megszüntette a sajtószabadságot, és már
az internet ellenőrzésére is fáj a foguk...

Gyanítom rövidesen a Net, a face, és egyéb oldalak is kőkeményen
cenzúrázva lesznek...A köztársasági elnöki pozíciót, egy Göncz Árpád
után, akit egy nemzet tekintett a nagypapájának, - egy lopott doktori
címmel, egy szatírába illő, - aláírogató segédmunkási munkakörré
degradáltak...

Aztán jött a közmunka törvény...47 ezer FT-ért. Ezt azt hiszem nem is
kell minősíteni, azok után, hogy ezek az emberek lassan mindenüket
elvesztik, pedig dolgoznak. Nem tudják fizetni a hiteleiket, szépen
lassan a padlóra kerülnek, utcára, megfagynak, meghalnak ...
Rokkantakat, mankóval közlekedőket küldenek vissza dolgozni, elvéve a
járadékukat, mikor az egészségeseket sem veszik fel, hiszen száz és
ezer számra szűnnek meg a munkahelyek ...

Nyugdíjasoknak minősítették át a biztos nyugdíját járadékká, ami mellé
nem járnak a kedvezmények, és még adót is kell fizetni belőle...
Ráadásul olyan gusztustalan visszamenőleges törvénykezéssel, ami a
világ egyetlen Demokráciájában sem engedhető meg... Ők ugyanúgy járnak
szépen lassan, mint az éhbérért dolgoztatott közmunkás rabszolgák...
Hiszen a biztos nyugdíjra felvett hitelek sorban bedőlnek, jön az utca
és vagy a fagyhalál, vagy eme kormány legújabb dicső tette, a
hajléktalanok bebörtönzése, ha utcán alszanak...Döbbenet.

Ki fognak bennünket irtani. Szépen lassan, törvényesen.

Szüntetik meg az állásokat, ahol meg kellene adni legalább a
minimálbért, és adják veszik a 47 ezer forintos rabszolgákat...És ez
mellet majd kétmilliós állami fizetéssel azt nyilatkozza, hogy meg
lehet élni 47 ezer forintból...Kész vagyok, mint a mateklecke...És
eközben veszik fel a milliós jövedelmeket, tűnnek el a
milliárdok...Jönnek a megalomániás fociálmok akadémiák, stadionok...

Egyszerűen képtelen vagyok már összeszámolni, azt a rengeteg szemét
népnyúzó törvényt, amit ez a kormány hozott, a nép " érdekében ",
képtelen vagyok...

Csak undort érzek, és azt hogy ez ellen harcolni kell...Nem tudom,
hogyan de ha nem tesszük, elpusztulunk....Belepusztul az ország.

Mert épül tovább a kőkemény diktatúra...

Igen rendesen félresiklott egy jó gyermekkor álma. Én már nem tudom
megadni, mindennek a töredékét sem a családomnak... És tehetetlen
vagyok és ez dühít a legjobban... Ennyi volt a gyermekkor álma... És
ami a legrosszabb.... Jóval több mint 3 millió ember él a létminimum
alatt... Egy 9 milliós országban.

Egyetlen érzés, egy borzasztó érzés kavarog bennem...Gyerekkorom egyik
kedvenc olvasmányának utolsó mondatai...

Az utolsó mohikán végén Tamenund-nak a Delavárok főnökének
elkeseredett szavai...

Életem reggelén, boldognak és erősnek láttam népemet, de mielőtt estém
elérkezett volna, halva kellett látnom az utolsó mohikánt ...

---------


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!