Bejelentés


Jászjákóhalmi Hírportál Ha Magyarnak születtél,merj Magyar lenni-------

Azóta se találták meg a böhönyei néni brutális cigány támadóját

Még mindig keresik a brutális rablót!

7000 ft-ért támadták meg a nénit!

Comment:

Nem kellene öt perc sem,és az elfogott orditva mondaná meg a cinkosa nevét.

Sőt, dalban!

Az Andrássy út 60. szám alatti ÁVÓ-terror palota pincéiben a zsidó ávós a magyart kínozhatta, letéphette a körmeit, bármi borzalmasat megtehetett vele.
Bezzeg a magyar "rendőr" a mocskos cigány bűnözőt nem bánthatja, mert máig a ZSIDÓ felügyeli a világot és az övéit.
Az USA katonái brutálisan kínozhatták az elhurcolt afgán, iraki, pakisztáni, stb. "Al-Queeda"-s foglyaikat. Aztán onnan mondják meg nekünk, hogy mit szabad és mit nem - nekünk.
Bevonulnának NATO-stól, izrájeli zsidó kommandóstól, ha itt bárki merészelné elkezdeni a bűnöző életvitelű cigányokat likvidálni - jogosan amúgy.
Ordít a kettős mérce.
De érik a polgárháború is.
A világ most el van foglalva a válsággal, mindenütt.
Ha elszabadul a pokol, nem lesz figyelmük mindenhova.
Na akkor rendeződjön mindenki csatasorba és rázza le (agyagba) az eddigi életét megkeserítő-megnyomorító parazitáit! De okosan ám, hogy abból évekkel később "Hágát" ne gyárthasson senki fia!

---

Cigány: "Fizessetek ti, azért tartunk titeket!" - Húgyszagú életkép az Avasról, ahol Orbán szerint minden rendben van

Szóról szóra közöljük a szélsőjobboldali elhajlásokkal aligha vádolható Origó riportját erről az integrálhatatlan, felzárkóztathatatlan, fél(?)állati "közösségről", talán így több fideszeshez eljut...
Disznót vágnak a panel folyosóján, nem fizetik a közös költséget, oda vizelnek, ahol éri őket az inger - ilyen keserű mondatok áradtak azokból az avasi lakosokból, akik házába fészekrakós családok költöztek 2005 után, egy nagyszabású szocpolcsalási ügy keretében. A lakótelep furcsa kettősséget mutat: míg az egyik házból csendes nyugalom árad, a másikban kiirthatatlan csótányok és összeférhetetlen szomszédok keserítik az - állításuk szerint - idegösszeomlás szélén álló lakók mindennapjait.

"Milyen nyugalomról beszélnek? Menjenek le a kettes ütemre, majd meglátják, hogy mi van ott" - mondta az [origo] munkatársának Miskolc avasi lakótelepén egy ott élő nő. A tízemeletes panelház aljának kis élelmiszerboltjában dolgozó asszony arra reagált így, hogy délután negyed kettő körüli érkezésünkkor megemlítettük neki: nyugodtnak tűnik a fészekrakós családok miatt elhíresült városrész. "Várják meg a délután három-négy órát, mikor kezdenek hazajönni az iskolából. Mozdulni nem lehet tőlük, ellepik a tereket, leülnek a lépcsőház elé, felmenni sem tudunk" - folytatta. A beszélgetés közben megérkezett tizenéves lánya is, aki iskola után egyből édesanyjához megy a boltba, mert a nő állítása szerint "nem mer egyedül hazamenni". "Elfoglalják a lépcsőházat, szotyiznak, szemetelnek. Ha szól nekik az ember, elküldik a kurva anyjába" - folytatta az asszony.
"Ebben magyarok laknak, ott cigányok"
Az avasi lakótelep Miskolcon, az Avas déli-délkeleti lejtőin épült 1973 és 1985 között, három ütemben. Az ország egyik legnagyobb lakótelepére 2005-től nagy számban költöztek be vidékről többgyermekes családok, a Fészekrakó program keretében, amely használt ingatlanok vásárlása esetén jelentős állami támogatást biztosított számukra. A hitelképtelen családok egy ügyvédi iroda köré szerveződött csoport segítségével jutottak kölcsönhöz. Az ügyvéd és társai az ügyletekből több száz milliós hasznot húztak. Az ügyben az ügyészség tavaly decemberben emelt vádat vesztegetés és csalás miatt összesen 278 ember ellen.
A csalók elsősorban két vagy annál több gyermeket nevelő családokat kerestek, hamis munkáltatói igazolásokat nyújtottak be a hitelkérelemhez. A vádirat szerint a zömmel roma családok az úgynevezett kezdeti türelmi idő alatt sem tudták fizetni a törlesztőrészleteket: bevételük csak szociális támogatásból és alkalmi munkákból volt. A vádlottak pontosan tudták, hogy ezek az embernek nem fogják fizetni a 25 év futamidejű kölcsönöket. A lakásvásárlók a közüzemi díjakat sem fizették: négy szolgáltatónál több mint 101 millió forintos tartozás gyűlt össze az avasi lakótelepen töltött éveik alatt. Az ügyet kedden kezdte el tárgyalni a Miskolci Törvényszék.
Az [origo] a keddi tárgyalás után kereste fel a lakótelepet, hogy megnézzük, változott-e az élet a fészekrakósok beköltözése óta. Szerettük volna megkérdezni a csalási ügyben érintett családokat is, hogy mit szólnak hozzá: büntetőper lett lakásvásárlásukból. A lakótelep furcsa kettőséget mutat, akár egymás melletti lépcsőházak között is óriási különbségek lehetnek. A megkérdezett helyiek szerint az élet Avason szinte teljes mértékben attól függ, laknak-e a házban fészekrakósok.
A tízemeletes házak némelyike békés, nyugodt: látszik, hogy a közelmúltban mázolták le a külső házfalat, a tiszta ablakok mögött függönyök, virágok az erkélyen. Közvetlenül mellettük a "zűrös" lépcsőházak, amelyek egyik fontos ismertetőjele, hogy tárva-nyitva van a bejárati ajtó, nem működik a kaputelefon, le van törve vagy meg van rongálva a kilincs. A helyiek csak úgy tesznek különbséget ház és ház között, hogy "ebben magyarok laknak, a másikban meg fészekrakósok".

Oda vizelnek, ahol éri őket az inger
Azok az itt élők, akikkel beszéltünk, szinte kivétel nélkül ugyanazokra a problémákra panaszkodtak: a fészekrakós családok nem fizetnek közös költséget, tartoznak a közműszolgáltatóknak, hangoskodnak, a lépcsőházban bandáznak, koszt, szemet hagynak maguk után, a rendesen fizető lakók lakásainak értéke alig pár év alatt a felére esett. "Csak a mi házunkból hat család költözött el, mióta ezek idejöttek" - mondta a boltban dolgozó nő, aki szerint a beköltözők nem tisztelnek se istent, se embert. "Feltakarítjuk a lépcsőházat, egy óra múlva már kosz van, oda hugyoznak, ahol éri őket az inger" - fogalmazott az asszony, aki kérdésünkre azt mondta: már rég megszűnt a korábban elindított fokozott rendőri járőrszolgálat a lakótelepen. Később azt tanácsolta, a kettes ütem előtt menjünk át a szemközti tízemeletesbe, a "hírhedt 29-be".
A lépcsőházban a levélszekrények némelyike lelakatolva, a házban síri csend uralkodik kora délután. Az egyik földszinti lakó kérdésünkre azt mondta: nem tudja, laknak-e fészekrakósok a házban, majd sietve becsukta maga mögött az ajtót. A hatodik emeleten egy fiú rajzolgatott a bejárati ajtó előtt: ő sem ismer a programmal beköltözött családot a házban. Kérdésünkre, hogy szülei itthon vannak-e, azt felelte: nincsenek, és kulcsa sincs, ezért vár az ajtó előtt. A középkorú Julcsi több mint húsz éve él a 29-es lépcsőházban, és állítása szerint soha semmi gond nem volt még. "Lakik itt két fészekrakós család, de nincs velük probléma. Rendesek, tisztességesek" - mondta a nő, aki a környékben sem talál különösebb kivetnivalót. Azt mondta, tíz éve lakott itt egy nagy cigány család, akiktől "a fél környék rettegett", de mióta elköltöztek, visszatért a nyugalom. Julcsi is azt ajánlotta, hogy a kettes ütem házait keressük fel.
Ki akar idejönni?
Az alig néhány száz méterre fekvő terület első ránézésre semmiben sem különbözik a lakótelep északi részétől. A meleg májusi időben kismamák tologatták babakocsiban gyereküket, a kis fagylaltos előtt sor állt, a buszmegállóban a közeli Avasi Gimnázium diákjai várakoztak. Utunk egy tízemeletes ház aljában található, alig néhány négyzetméteres kereskedésbe vezetett. A bolt tulajdonosából áradt a panasz. Azt mondta, ő nem itt lakik, de az a lényeg szempontjából teljesen mindegy. "Bejön a boltba cigány nő, magáról nem tud, annyira részeg. A gyereke az üzlet közepén letolja a nadrágját, oda intézi a dolgát" - mesélte az ősz férfi, aki saját bevallása szerint belefásult az utóbbi évek történéseibe.
"Egy garázs áráért tudnám eladni az üzletet, pedig be van vezetve a víz, a villany, a telefon, működési engedély van rá. De kinek adjam el? Ki akar idejönni?" - kérdezte inkább magától, mint tőlünk. A férfi szerint a züllést semmi sem állíthatja meg, a helyzet egyre csak rosszabb lesz. A kis pult alatt vaskos fabotot tart, ő csak "népnevelőnek" hívja. Többször is ki akarták rabolni, akkor vagy elővette fegyverét, vagy a hamis beltéri kamerát ajánlgatta a pénzt követelőnek, ezek általában kellő nyomatékkal bírnak, hogy távozzon a tolvaj. A férfi állítása szerint többször hánytak az üzlete elé, "de nehogy azt higgye, hogy éjszaka. Nappal csinálják, hogy mindenki lássa" - tette hozzá.

Disznó a panelban
A bolttal szemközti, Szilvás utcai tízemeletes panel földszinti lakója, egy özvegy nagymama először még az ajtót sem akarta kinyitni: belülről kérdezte, hogy ki csenget, és mit akar. Később beinvitált a takaros, két és fél szobás lakásba, amely ragyog a tisztaságtól, a konyha nemrég lett felújítva, az erkélyen piros muskátlik sorakoznak ládákban. A néni áthívta ajtószomszédját is, és a fatal, kétgyerekes anyukával együtt kezdték mesélni, mi lett a házból, miután beköltöztek vidékről a cigány családok. A felsőbb szinteken élő fészekrakósokkal szerintük a legnagyobb gond, hogy ugyanazt az életformát folytatták a lakótelepen, amit a "vidéki putriban". "Képzelje el, hogy disznót vágtak a folyosón. Az utcán megperzselték az állatot, majd a folyosón dolgozták fel a húst" - mondta a fiatal anyuka.
Az édesanya állítása szerint napra pontosan meg tudja mondani, mikor jön a segély, mert akkor az utcán ácsorognak már reggeltől kezdve, és várják a postást. Májustól rendőrök és közterület-felügyelők kísérik a postásokat, mert a segélyre várók gyakran csoportosan állították meg az utcán a kézbesítőt, a pénzüket követelték.
"Cigarettát, kávét, chipset, néha-néha pelenkát lehet ilyenkor a kezükben látni" - mondta az asszony, aki szerint nincs, ami arra késztesse ezeket a családokat, hogy a többi lakó érdekeire is tekintettel legyenek. "Ingyen kaptak egy lakást, mióta itt élnek, nem fizetnek se rezsit, se közös költséget. Télen-nyáron meleg van, van fedél a fejük felett, négy fal körülöttük, persze hogy élvezik ezt a helyzetet" - mosolygott keserűen a fiatalasszony.


"Fizessetek ti!"
A Szilvás utcai házban is probléma, hogy nem fizetik a közös költséget a fészakrakósok, emiatt a háznak tetemes tartozása halmozódott fel. Az özvegy néni a beszélgetés végére el is pityeredett: földszinti lakásában nem tud nyitott ablaknál aludni, mert a játszótéren éjszaka bandáznak a fiatalok, akik állítása szerint nyomdafestéket nem tűrő módon szólnak vissza neki, ha valamit sérelmez. "Mondtam múltkor az egyik család fiának, hogy ne használja a liftet, mert nem fizetnek érte. Azt válaszolta: fizessetek ti, azért tartunk titeket". A néni tud olyan fészekrakós családról, akik, miután beköltöztek, kiadták albérletbe a lakást, és visszamentek vidékre. "Havonta jöttek fel a pénzért, de egy fillért sem adtak bele a közösbe" - tette hozzá. A felső szinteken egy időben találkahelyet üzemeltettek a fészekrakósok. Kérdésünkre, hogy ez pontosan mit takar, a fiatal édesanya azt felelte: feljártak kábítószerezni és egyéb szükségleteiket kielégíteni. "Bugyikat és használt óvszereket hagytak maguk után a folyosón" - mondta.
A ház legfelső szintjén két lakásba is megpróbáltunk bejutni: az egyikben egy férfi nyitott ajtót, aki azt mondta, ők nem fészekrakósok. Ott tartózkodásunk alatt szinte ugyanúgy zajlottak ezek a beszélgetések: hiába mondták meg pontosan a lakók, házuk melyik szintjén, melyik lakásban élnek a programmal beköltözött családok, megkeresésünkre nagy részük azt mondta, hogy ők nem azok, vagy pedig elismerték, de nyilatkozni nem akartak. Házimunkára és a gyerekek ellátására hivatkozva csapták be az orrunk előtt az ajtót.


Jönnek a csótányok
Egyetlen fészekrakós családfő állt szóba velünk, ő feleségével, gyermekeivel és rokonaival az egyik rendkívül elhanyagolt és lerobbant négyemeletes házban lakik. A lépcsőházba belépőt tömény vizeletszag fogadja, nincs világítás, az egyik lakást oda érkezésünk előtt nem sokkal törték fel. A lakást korábban pecséttel zárta le a hatóság, a szobákban halmokban álltak az azelőtt ott lakó család által otthagyott bútorok és ruhák. A feltört ajtót a meg-meg erősödő szél ütemesen csapkodta. A házban élő egyik fiatal anyuka a lépcsőn felfelé menet magából kikelve panaszkodott: "Négy műszakban járok dolgozni, éjszakás voltam tegnap, egy percet nem tudtam aludni az ajtó miatt. Teljesen készen vagyok idegileg, kutyát kellett vennünk, hogy ne verjék meg az uramat" - mondta.

A fészekrakós családfő az [origo]-nak azt mondta, neki is elege van az áldatlan állapotokból: hiába takarítanak, jönnek a csótányok - mutatott közvetlen ajtószomszédja irányába. A kérdésre, hogy nem tudna-e szót érteni a mellette lakókkal, lemondóan ingatta a fejét. A saját bevallása szerint félig magyar, félig cigány származású apuka ugyan kezdetben törlesztette az OTP-nél felvett állami lakáshitelt, egy ideje azonban nincs munkája, várják, hogy mikor költöztetik ki őket.
Sok lakó szerint azonban már az sem megoldás, ha a problémás családok elköltöznek: a pusztítás, amelyet maguk után hagynak, helyrehozhatatlan. A korábban jó hírű Avasnak vége, a lakások korábbi értékét szerintük már semmi sem hozza vissza.


Orbán sem ment fel
Az özvegyasszony állítása szerint többször keresték már a politikusokat, hogy segítsenek, de érdemi változás eddig nem történt. "Itt volt tavaly a miniszterelnök is látogatóban. Körbenézett a lépcsőházban, azt mondta, itt minden rendben van, de a tizedikre már nem akart felmenni" - mondta a nő. Orbán Viktor tavaly szeptemberben a Bosch autóipari beszállító gyáravatására utazott Miskolcra, és a hivatalos programot követően a körzet országgyűlési képviselője, Nagy Kálmán társaságában körülnézett az Avason, és beszélgetett az ott lakókkal életkörülményeikről.
Késő délután fiatalok kezdték megtölteni a házak közötti játszótereket, sokan a padokon ülve beszélgettek. Az egyik négyemeletes lépcsőház aljához szaladó cigány gyerekek azt kérdezték az [origo] tudósítóitól: "Kit keresnek? Innen már mindenki elment."

Comment:

Nem a Magyar engedi meg a cigányoknak ezt az életmódot hanem a kormány!ha szabad kezet kapna a magyar,már nem lenne cigánykérdés!

Biztos neked van igazad, de más országokban több 10.000 ember vonul utcára és elkergeti a tolvaj kormányt...
Amikor 1-2 országba a cigányok gyilkoltak akkor a nép gyújtotta fel a cigány telepet és nem a kormány és nem is a rendőrök...
de a rendőrök akik ott kint külföldön az adófizetőket védik, az embereket védték és nem vontak senkit felelősségre a gyújtogatás miatt...!!!

Büszke lehet magára a kormány, meg a nagy orrú idióta hazudozó aki filmeztette magát de minek, biztosan otthon hagyta a szemüvegét azért nem látott semmi problémát az Avason !
Mivel orbán és gyurcsány magasrangú KISZ veteránok így nincs min csodálkozni.

Beszól a retek! Fizessetek ti, azért tartunk titeket.... na hamarosan lesz a cigóknak fizetés, de azt nem teszik zsebre.. Mennek a munkatáborba és a bányába melózni, mert az jár nekik + a meszesgödör!!!!

---

"Az átlagosnál sötétebb bőrű" rabló tépett ki fülbevalókat idős nők füléből Nagykanizsán

Háromszor tépett ki fülbevalókat idős nők füléből az az ismeretlen férfi, akit a rendőrség személyleírás alapján keres.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Felderítő Osztálya nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen három rendbeli, Nagykanizsán elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt.
Az ismeretlen férfi május 11-én 16:30 körüli időben a Bazár udvarból Fő utca felé sétáló idős nőt hátulról megközelítette, és mindkét füléből egy mozdulattal kitépte fülbevalóját, majd az udvaron keresztül a Zrínyi utca irányába szaladt. A keresett férfi a Csokonai utca 6. szám előtti járdaszakaszon május 18-án 10 óra körül egy idős nő mindkét füléből hátulról kitépte a fülbevalót, majd elfutott a Teleki utca irányába. A Szekeres József utat a Teleki utcával összekötő gyalogos közlekedőn sétált május 21-én 12 óra körül egy idős nő a Teleki utca irányába, amikor ismeretlen férfi hátulról kitépte a füléből a fülbevalót, és a kórház irányába elfutott.
Az ismeretlen elkövetőről az alábbi személyleírás áll rendelkezésre:
180-185 cm magas, vékony testalkatú férfi, aki kb. 20 év körüli, az átlagosnál sötétebb bőrű, ápolt személy benyomását keltő, az elkövetés idején fekete nadrágot, illetve fekete színű felső ruházatot viselt (nem kizárt a szabadidőruha).

A rendőrség kéri, hogy azok, akik a fenti időpontokban az említett elkövetési helyeken, illetve azok közvetlen közelében a gyanúsan viselkedő férfit látták, vagy róla bármilyen információval rendelkeznek, jelentkezzenek személyesen a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Felderítő Osztályán (8800 Nagykanizsa, Király u. 49.), vagy tegyenek bejelentést a 93/312-190-es telefonszámon! Bejelentéseiket az éjjel-nappal díjmenetesen hívható 107-es és 112-es segélyhívón, vagy a Telefontanú 06/80/555-111-es telefonszámán is megtehetik - közölte kedden Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

Comment:

a nem írnák az elkövető életkorát, én Barack Obamára tippelnék.

""Az átlagosnál sötétebb bőrű" rabló " Húúúú. "Az átlagosnál világosabb bőrű" az meg politikus... Az is rabol reggel, délben, meg éjszaka! Még jó, hogy meg lehet határozni az "átlagost"... Ez már nem hír uraim. Az lesz a hír, ha valaki haza megy éjszaka, vagy akár nappal.... és nem történik vele semmi!

---

Csepelen is virágzik az eltérő kultúra - a rendőrség nem tesz semmit

Olvasónk írja:
Tisztelt Szerkesztőség!

Mivel a "magyar" média nem foglalkozott az üggyel, ezért írok most ide. Kisütött a nap, és Csepelt ellepték a cigányok. Csepel egyik legforgalmasabb sétálóutcáján (Karácsony Sándor utca) nem lehet úgy végigsétálni, hogy ne kötnének bele az emberbe, ne löknék meg, ne köpnének felé, ne ordítanának utána, hogy büdös magyar geci.
Az utca két oldalán kb. 10-12 pad található, ezeken általában 10-12 fős cigány társaság tanyázik. Április 29-én megelégeltem a lökdösődést, ordibálást, "pakoljál ki, mert baj lesz" kezdetű mondatokat, és bátorkodtam kihívni a rendőrséget. A rendőrség ki sem jött a helyszínre(!), a diszpécser, akinél a bejelentést tettem, közölte, hogy menjek vissza a 8-10 tagú csoporthoz, és várjam velük a járőröket, majd mikor közöltem vele, hogy ezek cigányok, és bármikor leszúrhatnak, ha visszamegyek, rám vágta a telefont.
Ugyanezen utca végén üzemel a Forrás Borozó, ahol a vendégek 99,9%-a cigány. A helyet állítólag már négy éve próbálják bezáratni, de eddig még nem sikerült... Vajon miért? Sem a rendőrség, sem a jegyző, sem a polgármester nem tesz ez ellen a helyzet ellen semmit. Tegnap éjjel 4-5-kor 15-20 fős csoport ordibált, üvegeket tört ez előtt a "borozó" előtt. Büntetlenül.

Comment:

ebben az a szomorú, hogy ez nem vicc, ez így tényleg működik. Egy srác épp itt a kurucon mesélte, hogy így tudta kihívni a rendőröket, hogy gárdajelenlétet hazudott..... :(

Azt kell mondani, hogy ket cigàny kòlkòt vernek! Azonnal ott lesz a rendòrsèg gyùlevèsz bandàja....

EZ IGY IGAZ!!

-------

Mezőcsáti cigánybűnözés

2012. április 27-én az esti órákban egy cigány horda söpört végig Mezőcsáton. Nem kímélték a kerítéseket, a posta melletti telefonfülkét, a főtéren a kukát és a padot, a polgármesteri hivatal előtt pedig a parkolást megakadályozó oszlopokat. A pad körül, szokásukhoz híven (ez náluk nemzeti sport), a napraforgó magok héját szétköpködték az eltérő kultúrájúak.

Comment:

Valószínűleg a közterület nem tud beintegrálódni a cigány szférába!

Milyen táborban? Ha valamelyikre ráüvöltesz, hogy "MUNKA" sírva hazaszalad.

Szerintem a munka utálatuk csak a rossz megszólítás és felügyelés-ből fakad. Ha gépkarbély van a tarkóján dolgozik az egész nap. És még fürdeni is fog, a társából készült szappanból. :)

semmi gond, majd fizetem ezt is kedves Fikalidesz, meg Gengszter Sándor, Ti meg üljetek a tutiban, azt is én fizetem , meg a többi birka...

A telefonfülke csak tűrte, ahogy szétverik vissza sem ütött egyszer sem.

Államilag jóváhagyott cigány terror

---

Színes fémtolvajokat kaptak el Tiszaújvárosban

Fémet loptak egy üzemen kívüli hőerőműből Tiszaújvárosban; a négy gyanúsítottat a rendőrök elfogták - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkaptányság szóvivője szombaton

Gaskó Bertalan közölte: egy helyi férfi még csütörtök délután telefonon bejelentette a kapitányság ügyeletén, hogy a városban található, jelenleg üzemen kívüli hőerőmű területén több, idegennek tűnő embert látott. Az ügyeletes a helyszínre azonnal járőröket küldött, akik az erőművet egy hátsó bejáraton keresztül közelítették meg.
A rendőrök ott azt látták, hogy több ember (értsd: cigány - a szerk.) vasanyagot pakol a kerítés mellett. A tolvajok a járőröket észlelve futásnak eredtek, átugrottak a kapun, többszöri felszólításra sem álltak meg, de végül elfogták őket. A rendőrök előállították a négy gyanúsítottat, akik a kihallgatásuk során valamennyien beismerő vallomást tettek.
A rendőrkapitányság - a katasztrófavédelmi kirendeltség felkérése alapján is - az elmúlt év őszétől visszatérően ellenőrzi a területet.

Comment:

Nem csak az erőmű területén vannak idegennek tűnő emberek, hanem (a nagy) Magyarország területén is

Embereknek látszó állatok csak kétlábra álltak.Szellemi szintjük a kenguruéval egyenlö!
Ne sértegesd a kengurut azzal , hogy velük egy szintre emeled a cigányokat !A kenguru megkeresi a táplálékát , a cigány munka nélkül megkapja ! Nem utolsó sorban a kenguru aranyos állat ! A cigány élősködő tetű !

---

Cigányaink figyelmébe: ingyen lakást, internetet és egészségügyi ellátást biztosít egy finn városka

Miután Helsinki nem fogadta szívesen a városba érkező román és bolgár cigányokat, azok áttelepültek a közeli Vantaa településre. Vantaa városa azonban nem akarja, hogy a cigányok az utcán lakjanak, ezért lakást is biztosít a számukra: egy faépítésű műemlékházat. A Helsingin Diakoonilaitosban pedig internetes hozzáférés és egészségügyi szolgálat is van, mely évi 100 ezer eurójukba kerül a finneknek. Kérés esetén pedig finnországi turisztikai információkkal is ellátják a cigányokat.

Az egyedüli problémát az élelmezésük jelenti, mert a cigányok rászabadultak a bevásárlóközpontok kukáira, a Myyrmanni pláza vécéjét pedig tisztálkodásra használják. Megjegyzendő azonban, hogy naponta járnak "dolgozni". Mivel Finnországban engedélyezik a koldulást, a cigányok naponta ingáznak Vantaa és Helsinki között, mert a fővárosban lehet a legtöbbet az utcán keresni.

"A cigányoknak jogot a finnországi lakhatáshoz, a rendőröket a p....ba!"
A hírek alapján a romániai cigányok szervezett buszjáratokkal utaznak Finnországba, az odaút ára 250 euró, melyet finnországi koldulással keresnek meg. Hivatalos adatok alapján a tavalyi évhez képest megtöbbszöröződött a finnországi "vendégmunkára" érkező román és bolgár cigányok száma, nyár elejére a számuk akár a 3-4 ezret is elérheti. Mindezek miatt Alexander Stubb finn európai és külkereskedelmi miniszter tárgyalt román kollégájával, és abban állapodtak meg, hogy Románia cigányügyi biztost küld Finnországba, aki majd segíti az országban "vendégmunkát végző" cigányok "beilleszkedését".
(Vantaansanomat.fi és a finn külügyi tájékoztató nyomán)

Nem szabad azonban megfeledkezni arról, hogy a kelet-európai cigányok már rég túllépték a finn főváros határát, és egyre északabbi városokat érnek el. Az északkelet-finnország Kuopio városában egyre nagyobb számban tűnnek fel, rátámadnak a járókelőkre, kezeiket-ruháikat tépik, hogy adjanak nekik pénzt. Áldozataik jellemzően fiatal és idős nők, a fiatal férfiakat elkerülik. Kuopion kívül az orosz határhoz közeli Joensuu városában is egyre több esetet jelentenek.

Comment:

Fog még a katonaság ott föltűzött szuronnyal razziázni!
Anno láttam egy videót az OMON-ról, ez a leánykori nevük, ma SPECNÁZ-nak hívják az orosz elitegységet...Valamelyik városkát pucolták ki a cigányoktól..föltűzött szuronnyal!Amelyik nem volt elég gyors, azt el is kapták!Más hatásos eszköz nem létezik ellenük...

Állítólag még a lángszóró is jó hatással van a lelki világukra. De biztos ami biztos, teszteljük.

Faépítésű műemlékházat? ;-) látszik hogy még hírből sem ismerik őket. Majd ha fáznak megtudják, hogy lesz a műemlékből emlék.

A k*rva életbe, alig hiszem el, hogy Európa utolsó normális népe is maga ellen dolgozik! Hiába nézték végig a svédek elrettentő példáját? Bezzeg egy normális, tanult, munkát kereső fehér embert le sem szarnak...
Finneknél van egyedül normális fegyvertartási törvény, remélem pár helyi Breivik-féle majd kiirtja a mocskos orkokat!

---

Már a fideszes kormánymegbízott is ki merte mondani: cigányok fosztogattak Hevesben


Vállalta az igazság kimondását -
vajon mit kap érte Viktortól?Egy vámosgyörki családi házba tört be még április 18-án, szerdán hajnalban négy ismeretlen tettes, akik az ott lakó 70 éves nőt és annak 72 éves testvérét bántalmazták, értékeik átadására kényszerítették. Arany ékszereket és csaknem egymillió forint készpénzt vittek el. Az egyik sértett súlyos, a másik könnyű sérüléseket szenvedett a bántalmazás során.


A tettesek ezen kívül a településen hét betöréses lopást követtek el, összesen csaknem négyzázezer forint értékre. Az elkövetők elfogása érdekében a rendőrség nagy erőkkel indult az elkövetők kutatására, végül a négy feltételezett elkövetőt a környező falvak külterületén fogták el - tájékoztatott Soltész Bálint, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
Az 52 éves, 16 éves, 24 éves, illetve 29 éves nagyfügedi férfiakat gyanúsítottként kihallgatta, majd őrizetbe vette a Gyöngyösi Rendőrkapitányság, egyúttal indítványozta előzetes letartóztatásuk elrendelését. Az eljárás során felmerült arra vonatkozó információ is, hogy a gyanúsítottak a megye területén hasonló bűncselekményeket követtek el - tette hozzá a sajtószóvivő.
Ki kell mondani
Ki kell mondani, hogy cigány család követte el a bűncselekmény-sorozatot - nyomatékosította pénteki sajtótájékoztatóján Horváth László Heves megyei kormánymegbízott.
Mint a megyei kormánymegbízott fogalmazott: a tettesek brutálisan, maszkban, ostromszerűen támadtak meg idős embereket, s ez azt is jelenti, hogy itt már az élet biztonságát veszélyeztető cselekményről kell beszélni. Ilyen esetben pedig a kormánymegbízottnak kötelessége jelezni a rendőrségnek - amit meg is tett -, hogy kiemelten, akár külön akciócsoportot létrehozva dolgozzanak az ügy felderítésén és megyét megrázó bűncselekmény-sorozat elkövetőinek kézrekerítésén.
Az ügy részleteiről Balogh Tibor, gyöngyösi rendőrkapitány számolt be, tudatva: a vámosgyörki rablásról lakossági bejelentést kaptak, a végül sikert hozó gyors akcióban a megyei akciócsoport és a készenléti rendőrség munkatársai is részt vettek. Egy elkövetőt a helyi körzeti megbízottak fogtak el, további hármat - üldözés után - a készenléti rendőrség tagjai kaptak el.

Comment:

Miféle áldemokrácia, esetleg szemérmesség az, hogy tisztességes magyar
szavakkal nem nevezhető meg az ami történt, s azt aki elkövette?
A kegyetlen, emberkínzó parazitákat minek kéne nevezni? A cselekedeteiket
hogy kéne körülírni, hogy az érzékeny, cizellált lelkű szoclib "jog"védők ne
bántódjanak meg?
A 70-72 éves öregek terrorizálása, kifosztása nem írja felül a bűnözők érdekét?

ÉS TÉNYLEG!!! Ma este edzésről hazafelé hallgattam a Rádió Egert, és valóban elhangzott ilyen, zsidó-kommunista vezetésű város helyi hivatalos rádiójában, hogy CIGÁNYBŰNÖZŐK (sic!!!) tartják rettegésben a vámosgyörkieket! Hát majd kiestem a kocsiból! Mi a picsa van itt, készülnek a Jobbik kormányzására, s előre döngetik a mellüket - "Én megmondtam előre!" jelleggel, vagy mi??? o.O

---

Százhúsz kommandós szállta meg a cigányfertőzött utcát

Huszonhárom embert állítottak elő egy péntek hajnali akció során Budapest VIII. kerületében - közölte a rendőrség.

Az akciót a Diószeghy Sámuel utca több bérházában, összesen hét lakásban hajtották végre, több mint százhúsz kommandós vett részt benne. A közlemény szerint a művelet a Terrorelhárítási Központ eddigi legnagyobb létszámú akciója volt.
A házkutatások során százötven adag kicsomagolt kábítószergyanús anyagot, közbiztonságra veszélyes eszközöket és nagyobb mennyiségű zárjegy nélküli cigarettát találtak. Nyolc embert vettek őrizetbe bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Comment:

Nagyon hiányoltam a sorozatlövések egybefolyó hangját, a kegyelemlövések egyenkénti dörrenését meg a töltényhüvelyeket összesöprő, a hatalmas vérfoltokat homokkal felitató köztisztaságiak látványát.

VIII. ker. Diószeghy 22.
A maszop alatt szó szerint 3 éves cigány purdé játszott a heroinos fecskendővel az eszméletlen drogos kancigány mellett. A falakat kár, hogy nem látni a felvételen rendesen és szagot se lehet leadni. Mindegyik koszos lakásban ott virít a plazma TV persze. Naponta törték fel pl. a mentőautókat amiket direkt kamura hívtak ki.
Szégyellhetik maguk, hogy csak most volt rajtaütés.

Mondom a többi címet:
IX. ker. Kén utca 1-3
X. ker. Hős utca 15/b

Ja és a Keleti Pályaudvaron szolgáló rendőri egységet hetente kell leváltani a korrupció miatt.

 

---

Fémtolvaj a rendőrnek: azért futott, mert fogyni akart

Fémlopás helyszínére tartott a kisgörbői körzeti megbízott, amikor az út szélén egy futó nőre lett figyelmes, aki először fogyási szándékáról tájékoztatta a rendőrt, majd hamarosan beismerte, hogy élettársával egy lakott területen kívüli, de bekerített helyen lévő fémállványt szeretett volna szétszedni és azt fémhulladékként leadni.


A sértett eközben az állvány közelében visszatartotta a lopáson tetten ért férfit, aki gyanúsítottkénti kihallgatása során egy Óhídon elkövetett korábbi fémlopást is elismert - derült ki a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesének nyilatkozatából.
(Zalai Hírlap nyomán olvasónktól)

---

Felvidéken is sportolót gyilkoltak a nem hiába születettek

Ismeretlen tettesek ölték meg Tóth László „Dokyt" vasárnapra virradó éjszaka a szádelői diszkóban - adta hírül honlapján a Joj televízió portálja. A rendezvényen három férfi kötött a sportolóba, annak testvérébe és barátaiba. Tóth Lászlót a kultúrház egyik helyiségébe zárták, és ott súlyosan bántalmazták.
Tóth holttestét hétfő reggel találták meg a rendőrök Szádelő közelében; a tragédia körülményei egyelőre tisztázatlanok, a pontos halálokot vizsgálják. A Joj úgy tudja, a három támadó közül kettő "roma".
Doky halálhírét hétfő délelőtt Peter Onuscák, a Szlovák Kickbox-szövetség elnöke erősítette meg az Új Szónak. "Szörnyű tragédia érte a sportágat. Csütörtökön még beszélgettünk, Doky éppen egy új szepsi tornaterem létrehozását tervezte, segítettem neki a projekt elkészítésénél. Saját klubja, a Doky Kickboxing Team egyre jobb és jobb eredményeket ért el. Tele volt tervekkel" - mondta megtörten Peter Onuscák, aki hosszú éveken át Doky edzője volt a kassai Steel Transnál, s a szövetség vezetőségében is együtt dolgoztak.
Tóth László Doky 1978. július 11-én született. Az akciófilmek filmek hatására kezdett kickboxolni. A kassai Steel Trans kickboxklub versenyzője volt. Pályafutását majdnem derékba törte egy súlyos baleset, amely után kis híján amputálni kellett a lábát. Felépülése után visszatért a szorítóba, 2005-ben a pozsonyi rendezésű kontinensviadalon light-contactban Európa-bajnoki címet szerzett, semi-contactban pedig Eb-ezüstérmes lett. Világbajnokságokon kétszer volt második: 2003-ban light-contactban, tavaly pedig light-kickben. Sokszoros "szlovák" bajnok, számtalan Világkupa-érmet szerzett.
Néhány éve Szepsiben saját klubot alapított Doky Kickboxing Team néven, melyben főleg az utánpótlás nevelésére helyezte a hangsúlyt. Tavaly helyet kapott a Szlovák Kickbox-szövetség végrehajtó bizottságában, s a válogatott vezetőedzője lett. 2011-ben elért eredményeiért az Év legeredményesebb kickboxolójának választották.

Comment:

Valamit nem értek, és ami szerintem sántít is. Három férfi kötött beléjük, ők minimum négyen voltak. Tóth L, a testvére és barátai. Ez ugye legalább két barátot jelent.És négyük közül legalább az egyik kiváló harcművész volt. A többiekről nem tudunk. Továbbá: bezárták egy szobába, ahol bántalmazták. Mit csináltak ez idő alatt a testvére, és a barátai? Ugyanis, mivel többesszámról van szó, legalább ketten kellett, hogy bántalmazzák. Hol volt a többi résztvevő? Miért nem vették észre, hogy Tóth L.-t elhurcolják? Ne felejtsük el, ha a hír igaz, a létszámot tekintve fölényben voltak! És még valami: mindez vasárnap hajnalban történt a szádelői diszkóban, a holttestet pedig hétfőn reggel találták meg Szádelő közelében! Hogy került oda? Miért nem vette észre senki, hogy valakik a kultúrházból egy testet cipelnek valahova? A barátai nem keresték? Nem hiszem! Valami nem stimmel, de előbb utóbb tudni fogjuk az igazságot! Legalábbis remélem. Az a gyanúm, hogy valakit, vagy valakiket nagyon megpróbálnak takargatni már megint!

Isten Nyugosztalja Örök Békében! Újabb magyar harcos halála szárad élősködőink lelkén.

 

----------

Cigányterror Kőszegen is

Sorozatos halálos fenyegetések, rendszeres kábelégetések, kétes eredetű járművek bontása, lopott kerékpárok, jogosítvány nélkül száguldozó cigányok. Mindez nem az ózdi Hétes telepen, hanem Kőszegen, a béke szigetén. Lassan tizenöt éve tart egy kőszegi társasház lakóinak kálváriája, akiket egy cigány család tart állandó rettegésben.


Két nappal ezelőtt hívta telefonon a Jobbik helyi elnökét egy kőszegi hölgy, majd elcsukló hangon közölte, hogy családjának azonnali kiirtására tett ígéretet a vele egy társasházban lakó cigány házaspár kisebbik fia. A telefonhívás után Rába Kálmán azonnal kerékpárra pattant és a helyszínre sietett. A békés lakók akkorra a fenyegetés elől már egy lakásba húzódtak össze, ezzel is erősítve biztonságérzetüket. Ahogy megérkezett a Jobbik politikusa, rögvest megindult a lakók panaszáradata. Kiderült: a fenyegetőző férfi a helyi Fidesz oszlopos tagjának, valamint a Cigány Kisebbségi Önkormányzat vezetőjének az unokaöccse. Talán ennek is köszönhető, hogy a több milliós számlatartozást felhalmozó cigányok a mai napig háborítatlanul élnek az önkormányzati lakásban. A lakók elmondták: egy nyolcvanéves nénike a folyamatos zaklatások miatt már csak fejszével a párnája alatt tud nyugodtan aludni.
A társasházban könyvelői iroda is működik, de a kuncsaftok messzire elkerülik ezt a vidéket - mondja könnyeivel küszködve a házban élő könyvelőnő. A hátsó udvarban engedély nélkül egy kisebb pajtarendszert húztak fel a cigányok. A szomáliai állapotokra emlékeztető építményekbe szakadatlanul, tucatszámra hordják a kerékpárokat, valamint a rendszám nélküli autókat, amelyeket a helyszínen rögtön szét is kapnak - nyilatkozik egy másik lakó. Mint később kiderült, a kábelégetés a cigányok napi szabadidős programjai közé tartozik. Sokszor részegen hőbörögnek az ablakom alatt, ha szóvá merem tenni, azt válaszolják, elvágják a torkomat, és ez így megy tizenöt éve - fakad ki egy nyugdíjas néni. Közben megérkeznek a rendőrök is, rövid jegyzőkönyvfelvétel és könnyes búcsú, a hatósági intézkedésnek vége.
Néhány óra múlva kiderül, hogy a cigány család ellen két évvel ezelőtt jogerős kilakoltatási végzést hoztak, amely valamilyen titokzatos oknál fogva a mai napig az egyik városi fiók mélyén lapul.
A Jobbik nevében Rába Kálmán kőszegi elnök minden lehetséges segítséget felajánlott a rettegésben élő családok számára. Kőszeg városának képviselő-testületétől pedig azonnali megoldást követelünk a tisztességes kőszegi polgárok védelmében - áll a Jobbik kőszegi alapszervezetének közleményében.

Comment:Lassanként könnyebb lesz felsorolni, hogy hol nem dúl cigányterror az országban, mint megírni az ilyen eseteket.

Ezek után kérdezem: ÉS MÉG MINDIG NEM LÁNGOLNAK A PUTRIK???!!!!!!!!

Pontosítok: ÉS MÉG MINDIG NEM LÁNGOLNAK A PUTRIK SZERTE AZ ORSZÁGBAN???!!!!!!!!!!!!

Hülye magyar hagyd csak, hogy a cigány uraljon, vagy vedd fel kapcsolatot a MNG-val!

Értsétek meg!
Az integrálhatatlan cigányokat ki kell telepíteni.
Egyetlen magyar ember sem kötelezhető arra, hogy eltűrje saját hazájában, az általa segélyezett cigányok terrorját!
Ilyen nem létezhet!
Az a cigány, amelyik nem tiszteli annak az országnak a jogi és társadalmi normáit, jogszokásait, tradícióit ahol él, akkor ebből az országból ki kell vetni!

És ki fogja őket befogadni? Szerinted kinek kell ez a hasz`talan csűrhe? Ezt nekünk kell megoldani,helyben! És csakis radikálisan!
Gondolom érted,milyen eszközökre gondolok?
Na persze én is a kitelepítést tartanám a legcélravezetőbbnek. Mondjuk a Nílus partra,a világ legnagyobb krokodilpopulációjának éleémezése egy jó ideig meg lenne oldva.
De álmodozás az élet megrontója...

 

--------

83 éves asszonyt vertek meg és raboltak ki a cigánybűnözők

Otthonában rabolták ki a cigányok az idős tiszafüredi asszonyt még vasárnap este, de nem örülhettek sokáig a zsákmányuknak.
A 83 éves sértett már az ágyában feküdt, mikor a szomszéd szobából gyanús zajokat hallott. Nem volt ideje megnézni, mi okozza azokat, mert hirtelen három fiatal férfi rontott rá. Bántalmazni kezdték, készpénzt követeltek tőle.

Végül az idős asszony megtört és átadott nekik némi pénzt és ékszereket. Ezután elmenekültek a helyszínről. Az idős asszony szerencsére könnyebb sérüléseket szenvedett az ütlegelés során. A bejelentést mégsem ő tette, hanem aki másnap rátalált.
A bejelentést követően a rendőrök nagy erőkkel kezdték meg a nyomozást és a beszerezett adatok, információk valamint a megfelelő személyismeret alapján pár óra múlva már az elkövetők nyomára bukkantak - mondta Szabó Zita, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
A bűnöző cigányok nem ismeretlenek a hatóság előtt. Mindannyian büntetett előéletűek, elsősorban vagyon elleni bűncselekmények miatt kellett eddig felelniük. A nyomozás során megállapították, hogy három tiszafüredi férfi követte el a rablást, akik ráadásul pár órával korábbi bűncselekménnyel is összefüggésbe hozhatóak.
A gyanúsítottak mielőtt a néninél jártak, egy ittas férfit vertek meg az utcán, majd átkutatták zsebeit. A kórházban lévő sértettet állapota miatt eddig nem tudták meghallgatni a rendőrök.
Az eljárás során arra is fény derült, hogy a csapat tagjai rovására írható további kilenc betöréses lopás. A bíróság az őrizetbe vett két gyanúsítottat Sz. Krisztiánt és Sz. Rajmundot előzetes letartóztatásba helyezte, harmadik társukat D. Vilmost még keresi a rendőrség. Ellene elfogatóparancs van érvényben.

Comment:

Így Húsvét idején jó lenne "feldíszíteni" a bitófákat ilyen és ehhez hasonló "nem hiába született" IQ-zéró agyú létformákkal.
Loghatna mellettuk gergenyi es az osszes magyart vero tetves rendor is!

A nénit pedig nagyon sajnálom, el tudom képzelni, milyen rettegést kellett neki átélni!

ÉN AKASZTANÁM AZ ILYEN CIGÁNYT! A LEGELSŐ FÁRA!

Milyen szép lenne, ha az ünnep tiszteletére, pár ezret keresztre is feszítenének.


a nevüket miért nem lehet kiirni, csak azért mert C i g á n y ?

Azt mondják, hogy a kultúrák keveredjenek...
Kérdem, nekünk át kell vennünk ezt a cigány szokást és felkeresni néhány vén satrafa cigányasszonyt?
Vagy hogy van ez? A cigánynak milyen kultúrát kellene átvegyen tőlünk?
De hisz nem vett át semmit! Egyszerűen nem értem kink mit kellene átvegyen a másiktól!
Meséljék már el az okosok!
Nekem az volna a javaslatom, hogy egyszerűen vagy űzzük el őket a francba izraelbe, vagy pusztítsuk ki őket, mert nem érnek egy fabatkát sem, csak pusztítanak. Olcsóbb és hatékonyabb, mint pénzelni őket!

Orbánt cigány és zsidó szarból gyúrták, ideje van ganéra tenni, az egész koszos hazaáruló Fidesz bandával együtt!
http://hirek.msn.mainap.hu/itthon/orban-nem-tudja-mik-a-feltetelei-az-imf-targyalasnak-12698/

 

---------

PINTÉRI KÖZBIZTONSÁG??????????????????


Rend van: több mint száz nyaralót törtek fel Balatonfenyves térségében a cigányok

Comment:
Ameddig a büntetés kimerül a cigánymosdatásban és az elkövetés csupán csínytevés, addig ne várjunk semmilyen csodát. Nincs visszatartó ereje a büntetésnek. A jogrendünktől csupán a törvénytisztelő ember fél. A börtöneink - hála az EU-nak - szanatóriumként működnek. Mi vesztenivalója van egy korcsnak ha lebukik? Lecsukják talán egy-két hónapra, mire szabadul hős válik belőle. Kezdi ott ahol abbahagyta csak már kiokosítva kissé. A Fidesz három csapása csak az autósokra érvényes.

Hozzám 12 éve törtek be utoljára, két német juhász kölyköt vittek el , aztán szereztem magamnak olyan rasszista, megvesztegethetetlen tulajdonukat családjukat a végsőkig védőküzdő védőket akik akár életük árán is megvédik területüket.Elkezdtem méhészkedni.Ezek az apró élőlények utálják az gondozatlan, büdös, munkakerülő, mások munkájának gyümölcsét eltulajdonító, hangoskodó agresszív betolakodókat és ha kell életük árán is megvédik családjukat, tulajdonukat jó pár millió éve.Tanulhatnánk tőlük!

Napjaink viszonyait ismerve én azért a helyedben az "utoljára" szó helyett inkább a "legutóbb" kifejezést írtam volna. Egyébként van a környéketeken kínai étterem? Mert a barátomék chow-chow kutyáját is annak a környékén látták utoljára (ténylegesen utoljára) életben. Az étlapon meg már mint "cilke" vagy "malha" is felbukkanhatott.

" A Megyei Rendőrkapitányság megerősített járőrszolgálatot hozott létre a térségben." Nem erre az esetre szokták mondani, hogy "döglött lóra verik a patkót"? Mi a szarnak akkor járőröznek, amikor már az utolsó centi rézcső árát is benyelte a játékgép, az üdülési szezon beindult, minden második nyaralóban a tulajdonosaik laknak? Nem olyankor kellett volna, amikor azon a területen kizárólag a tolvajok cirkáltak? Mondjuk télen... Most akkor ha már kijöttünk, tolvajok nincsenek, hát jogosítványt, forgalmi engedélyt ide de hamar!! Mert produkálni ugye kell valamit?

---------

Ápolókra támadt egy részeg cigány Miskolcon

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indítottak eljárást az ellen a részeg férfi ellen, aki rátámadt az ápolókra a miskolci kórházban, egyiküknek még a lábfejét is megharapta cipőjén keresztül .
A miskolci kórházba szállítottak a napokban egy részeg férfit, aki ellátása közben rátámadt az intézmény munkatársaira. A 27 éves ittas férfi ütött-vágott, majd az egyik ápolónak megharapta a lábfejét is - cipőjén keresztül. A támadás során az ápolók könnyebb sérüléseket szenvedtek. A felbőszült férfi ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indított eljárást a rendőrség.

Comment:Vannak itt titkos képességek: lábfejharapás cipőn keresztül! Az eltérő kultúra egyik példája! Szerencse, hogy nem egy skinhead Dr.Martens fogszabályzóba harapott...
De lehet, hogy csak egy homoszexuális, fetisiszta volt csak szegíny roma, azt` máris elítéli mindenki, ami ugye hallatlan?!!

Remélem be volt oltva veszettség ellen.

De azért ivartalanítani sem ártana!

A bizonyításhoz foglenyomatot vennék tőle , megkérném hogy harapjon rá egy csomag C4-re aztán szorítsa majd kicsit várjon vele mert mindjárt exponálni fogom C 4 et.

 

-------

Késekkel és baltákkal támadtak a vasúti pályamunkásokra a cigányok Karcagon

A hét közepén, szerdáról csütörtökre virradó éjjel, egy 5-6 főből álló cigány csoport támadt a Karcagi vasútállomástól és egyben a déli cigányvárostól is 300 méterre dolgozó pályamunkásokra.

Az Európai Unió kiemelt támogatásával épülő, a fideszes vállalkozásoknak zsíros megrendeléseket adó vasúti pályafelújításon dolgozó munkásokat fenyegették meg a „nem hiába születettek". A cigányoknak a felújítások miatt keletkező jelentős mennyiségű vasanyag szúrt szemet, amire úgy érezték, hogy a munkások megfélemlítésével juthatnak hozzá.
Az éjszakai műszakban dolgozókra késekkel és más támadó szerszámokkal rontottak rá, és követelték a jussukat. Kizárólag csak a szerencsének köszönhető, hogy ebben az esetben nem történt súlyos személyi sérülés, vagy esetleg annál is tragikusabb esemény, mint például a lelőtt vadőrök esetében. A kihívott rendőrök elvitték a hátrahagyott támadó fegyvereket. A megfélemlített munkások másnap nem vállalták az éjszakai műszakot.

Az esetnek az ad különös pikantériát, hogy két héttel korábban tartott lakossági fórumot Karcagon Pintér Sándor belügyminiszter, és Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter. Pintér egy órán át bizonygatta, hogy jelentősen csökkennek a lopások, a rabokat keményen dolgoztatják a börtönökben és jelentősen javult a közbiztonság...
A fórum előtti hetekben egyébként sorozatban törtek be karcagi - általában védtelen, egyedül élő idősek által lakott - ingatlanokba, és vittek el értékeket.

Comment:

Ez már szinte hihetetlen!
Csak a döglött cigány a jó cigány!

Illetve a meg sem született purdé..

Tetves férgek, rohadt, lusta, tolvaj, hazug, büdös, segélyeken élő rohadt patkányok!!ült volna fel a drága anyjuk amikor kint volt a fejük!!!

Elérkezett az idő, hogy a cigánybűnözés a kriminológiai kategóriákból kikerüljön és elfoglalja a helyét a TERRORIZMUS büntető kategóriájában!
Akik ezt nem látják, azok az ország és a magyarság ellenségei és a civilizált nemzeti jövő elrabolói!

Én azon csodálkozom, hogy nem tettek kárt senkiben. Én Karcagon tanultam szakközépben, ami nincs túl messze a déli negyedtől. Volt olyan, amikor a cigányok középiskolás fiúkkal verekedtek össze este a focipályán. Két kis cigó belekötött két fiúba azok visszaszóltak, jöttek a nagytesók, megverték azt a kettőt. Akkor kivonult a fél fiú koli, de jöttek még cigányok is, persze jól felszerelten csövekkel, láncokkal. A vége az lett, hogy a kollégium irodába felrohant egy srác, ahonnan 2 tanár kiment 1 pedig a rendőrséget hívta. Állítólag egy autó fényszórójánáj még puskát is láttak tölteni, de ez nem tudom mennyire hiteles. Ezt onnan tudom ennyire, mert én pont fenn voltam a koli tanárijában egy könyvet leadni. A rendőrök kijöttek, elvittek pár cigót, de úgy tudom 1 került börtönbe. Utánna hónapokig nem lehetett este hét után kimenni, a városban a cigányok megállítottak minket, kérdezték hol tanulunk, aztán fenygetőztek, hogy mindannyiunkat kicsinálnak. A vasútállomásra vezető utat le lehetett rövidíteni ha ezt a bizonyos déli részt érintették, de csak a szélét, majdnem ott, ahol az első kép készült. Ezután az eset után légpuskával lövöldöztek rendszeresen a diákokra, ha arra mentek az állomásra. Ez az eset kb. 10 éve a karcagi Szentannai Sámuel Mezőgazdasági Szakközépiskolában történt.Ezekután, már mint hogy tizenéves gyerekekre így rátámadnak, én nem csodálkozom semmin.

A magyarság lassan úgy dönt, hogy felmondja a korábban befogadottaknak szóló tartózkodási engedélyt. Irány vissza India!

Szerintem meg rendszeresíteni kellene az éjszakai műszakban a lángszórót és néhány Kalasnyikovot, valamint készenlétben tartani egy bombázót jó sok napalm bombával ellátva.

ahol a sándorunk megjelenik ott ebből azt a következtetést vonják le a bünözők, hogy szabad a gazda........és igazuk van....mert a tullihegö sábeszgoj mindenben nekik riszál......miközben a közrendért elkötelezett magyarokat meg szuttyongatja.............

 

--------

Téglával dobálta meg a riasztásra kiérkező tűzoltóautót egy cigány horda Pápán

A Rigó lakótelepen, a régi szemétteleptől nem messze található városrészen tartott sajtótájékoztatót a Jobbik Magyarországért Mozgalom pápai alapszervezete ma délután. Erőss Bulcsú önkormányzati képviselő és Orbán Imre, a párt helyi elnöke így kívánták felhívni a figyelmet az egykori Piróth lakótelepen uralkodó szeméthalmokra, a közterületek nem megfelelő állapotára.

A politikusok a tűzoltókat a napokban, kármentés közben ért inzultus apropóján tartották sajtótájékoztatójukat. A riasztásra kiérkező tűzoltóautót ugyanis megrongálták, a tűzoltókat trágár szavakkal illették. Az ügyben rendőri intézkedés történt, miközben a rendőröket is becsületsértő szavakkal támadták a lakótelepen élők - derült ki a sajtótájékoztatón.

Szappan Csaba rendőrkapitány elmondta, a téglával megdobott tűzoltóautó esetében rongálás miatt, a rendőrjárőröket ért inzultus ügyében pedig becsületsértés miatt indított eljárást a Pápai Rendőrkapitányság.

Orbán Imre szerint a területen rendszeresek a gyújtogatások, a szemét-, gumi- és kábelégetések. A Jobbik pápai szervezetének elnöke szerint szerint a Fidesz cigánystratégiája csődöt mondott. Orbán Imre megítélése szerint a kormányzatnak és az önkormányzatoknak nem cigányintegrációra és -felzárkóztatásra kellene milliárdokat költeni, hanem a rendőrség és a tűzoltóság eszköz- és állományszintű megerősítésére, a cigányok által lakhatatlanná tett lakóterületek bekamerázására, munkahelyteremtésre, a nyomorban élő gyermekek bentlakásos kollégiumokban történő elhelyezésére, a bűnözők részére önfenntartó börtönök építésére és közrendvédelmi telepek létesítésére - fogalmazott a politikus.

A párt helyi elnöke szerint meg kellene vizsgálni, hogy a lakótelepen meglehetősen rossz körülmények között élő emberek jogszerűen laknak-e az ingatlanokban, és hogy „lehet-e egyáltalán ilyen körülmények között, ezekben a lakásokban élni". A politikus hozzátette, fontos a zéró tolerancia elvének alkalmazása azokkal a személyekkel szemben, akik a szabálysértéseket, bűncselekményeket elkövetik - fogalmazott Orbán Imre, majd utalt arra is, hogy a megoldás az érpataki modell bevezetése lehetne.

Ezzel kapcsolatban Szappan Csaba elmondta, a rendőrkapitányság minden jogsértéssel szemben eljár, legyen az szabálysértés vagy bűncselekmény. Azt sem mérlegelik, hogy az elkövető mely nemzetiséghez tartozik. A rendőrkapitány hangsúlyozta, ma is zéró tolerancia van a városban. Szappan Csaba megjegyezte azt is, a hasonló események elkerülése érdekében egyébként munkamegbeszélésre várja a pápai és a térségben működő cigány nemzetiségi önkormányzatok, szervezetek vezetőit. A március 14-én 10 órára szervezett értekezleten az említett városrész problémái is előtérbe kerülnek.

A sajtótájékoztatón Erőss Bulcsú elmondta, a lakótelepen tapasztalható körülmények is azt bizonyítják, hogy a város közterület felügyelőinek létszámát emelni kell, mint ahogy az előző testületi ülésen önálló képviselői indítványában ezt megfogalmazta.

Comment:

Legközelebb figyelmen kívül kell hagyni a riasztásokat, amelyek onnan érkeznek. A tűz tisztít.Ráférne erre az országra már.

én is hagynám őket.........Sajnos ezek e férgek még azokat is megtámadják akik segítenek nekik És itt nem csak a tűzoltókra gondolok.

És fertőtlenít is! Előtte meg 20 jól megtermett tűzoltőóugyan verje már el őket tűzoltó-csákánnyal, tömlővel stb véresre.Csak utána hagyják égni a tüzet!

A cigánykérdésre három alternatíva merült fel. A mezőgazdasági, a militarista és a sportszerű.
A mezőgazdasági: Egy réteg cigány, egy réteg föld.
A militarista: Egy sor cigány, egy sortűz.
A sportszerű: Barátságos vízipóló mérkőzés kiírása, fehér sapkában a cigányok, fekete sapkában a krokodilok.

Már megbocsáss, de unfair a megoldásod.
Én nem szeretném a mezőgazdaságit, mert az áldott magyar földet ilyen szarral nem szennyezném. Aztán a militaristával az a bajom, hogy kurva drága, a golyó darabja kb 50.- ennyit nem ér egy cigány. A sportszerűért a Négy Mancs ízekre szed, mert általános krokodilitis-ben múlnak ki szörnyű kínok között nevezett állatok. Mi is lehet hát az Endlösung??? Mmmm... a LÉGIES!!! Mustárgáz... az ellen nem lehet senkinek kifogása...

----------

Kanadának nem kellenek tovább "bűnöző bandáink"

Mindkét ország csökkenteni kívánja a kanadai menekültjoggal való tömeges visszaélés lehetőségét.
Magyarország és Kanada érdekei megegyeznek a menekültkérdés megítélésének és kezelésének ügyében - közölte az MTI-vel telefonon Rétvári Bence, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára, aki csütörtökön Ottawában találkozott Jason Kenney kanadai bevándorlásügyi miniszterrel.
Az államtitkár tájékoztatása szerint mindkét ország csökkenteni kívánja a kanadai menekültjoggal való tömeges visszaélés lehetőségét. Jason Kenney magyar tárgyalópartnerének elmondta, hogy a kérdést a kanadai kormány regionális problémaként kezeli, ezért olyan megoldási javaslata is van, amely uniós szintű megoldást hozhat erre.
A kanadai bevándorlásügyi miniszter a közeljövőben európai körútra indul, amely Brüsszel mellett egyebek között Budapestet és Prágát is érinteni fogja. Jason Kenney ennek során tájékoztatást fog adni az új törvénymódosítási javaslatról, amelynek vitája már megkezdődött a kanadai parlamentben. Ennek lényege, hogy a biztonságos származási országok - így Magyarország viszonylatában is - évek helyett 30-45 napra rövidül az elbírálási eljárás időtartama és a jogorvoslati lehetőségek száma is csökken; a fellebbezés lehetősége megszűnik, de a döntés ügyében bírósághoz lehet majd fordulni.
"Egyetértünk abban is, jól mutatja ezeknek a menekültstátusz-kérelmeknek visszaélés-szerűségét az, hogy több mint 90 százalék fölötti az elutasított vagy az ügy befejezése előtt felhagyott ügyeknek a száma" - jelentette ki Rétvári Bence. -"Jól látható, hogy ezek mögött elsősorban szociális motiváció, illetve bűnöző bandák is állnak, ezért fontos a két ország rendőri szerveinek az együttműködése."

Comment:

Elegendő pár hetes együttélés a cigányokkal és a legliberálisabb, legtoleránsabb fajvédőből is szélsőséges rasszista válik.

Azonnal fel kell jelenteni Kanadát minden emberjogi gittegyletnél, négymancsnál, meg még mittudoménhol. Milyen dolog ez a rászízmus, az eltérő kultúra be nem fogadása, meg ilyesmi? Mind olyan bűn, amiért száz holokauszt megemlékezés sem elég nagy büntetés.

-----------

Szegedi: Hamarosan tömegesen indulhatnak áruházakat fosztogatni a cigányok

Szegedi Csanád szerint „egy szikrán" múlik, hogy százas nagyságrendű tömegek fosztogassák az élelmiszer-áruházakat.
Tartalékolásra és önellátásra bátorította hallgatóságát Szegedi Csanád jobbikos EP-képviselő és pártalelnök egy minapi komáromi rendezvényen.

Szegedi úgy vélte, „az Európai Unió brüsszeli elefántcsont tornyából teljes pályás letámadás zajlik Magyarországgal szemben, aminek az a célja, hogy minél gyorsabb gyarmatosítást eszközöljenek ki".
A képviselő szerint az a mesterségesen kialakított helyzet, „hogy egy ilyen csodálatos természeti adottságokkal rendelkező országban ilyen nyomor van, csak azt a célt szolgálja, hogy a magyar embereket politikai, gazdasági eszközzel rákényszerítsék, hogy megszabaduljanak az ingatlanjaiktól".
Szegedi szerint a cigánybűnözés is arról szól, hogy mi történik azzal az ingatlannal, aminek a szomszédságába odaköltözik, egy cigány család: le fog menni az értéke.
A Jobbik alelnöke arról is beszélt, hogy ha minden így marad, akkor nagyon nagy esély van arra, hogy forradalmi helyzet alakuljon ki Magyarországon. Erre készül pártja is, ahol nyíltan beszélnek a témáról, ráadásul „Ahmadizsenád iráni elnök is elmondta, hogy az, ami Észak-Afrikában végig söpört, az Európán fog végigmenni".
Egy a kilakoltatásokat érintő kérdésre Szegedi elmondta, „a magyar társadalom egyre inkább közeledik ahhoz, hogy nincsen vesztenivalója, mert amikor az embert kilakoltatják, tényleg semmi vesztenivalója nincsen."
Beszéde végén az alelnök arra biztatta hallgatóságát, hogy készüljenek fel a nehéz időkre, „egy olyan helyzetre, hogy akár hónapokon keresztül nem lehet élelmiszert kapni az áruházláncokban", vagy arra, hogy a pénz elveszti az értékét.

Szegedi szerint az, „ami most Borsod megyében, Szabolcs-Szatrmár-Bereg megyében zajlik, hogy 4-5 cigánybűnöző megjelenik bizonyos áruházakban és kifosztja, az nagyon könnyen válhat több százas tömegekké is, ez egy szikrán múlik." Éppen ezért „élelmiszerkészletekkel kell berendezkedni, hogy legyen annyi rizs meg tészta, cukor a háznál, amivel egy ilyen több hónapos kritikus helyzetben képes átvészelni az ember a családjával" - figyelmeztette az előadás résztvevőit a Jobbik alelnöke.

Comment:

Engem megtanított az APEH! Segítek! Az az így élj meg másod magaddal havi 30.000 ezerből! Szerencsém van, MÉG! van földem! Hagyma, krumpli, zöldség, répa, paradicsom, stb... megtermett. Ebből l van, lecsó, paradicsomlé, ételízesítő. Van kút, kandalló, az az víz, fűtés, igaz nincs gáz, mert kikapcsolták,(így hát logikus, hogy gáz van, mert nincs gáz!) kapja be az EON!!!:(" Köll" a kissebbségnek! mert ők ingyen kapják).Azután kell még jó Magyar Öntudat! Hit! Barátok és Szerető család! Az igazsághoz hozzátartozik van egy puli is.Sajnos megtanultam túlélni, 22 évi becsületes munkaviszony után koldusbotra jutni! De! NEM ADOM FEL! Nem fogom eltűrni , hogy idegen nép és faj az én életem munkáját bitorolja, én már berendezkedtem az önfenntartásra, ide a barátaimat szívesen várom, de ezt a keveset az élősködő söpredéktől, az életem árán is megvédem.Sokan azt hiszik ezek csak nagy szavak, de aki ismer tudja nem üres fecsegés, ahhoz túl nagy a tét!

----------

Halállal végződött verekedés Balatonfüreden

Bántalmazás következtében meghalt egy férfi Balatonfüreden - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel.

Orsós Károly elmondta, hogy az elsődleges adatok szerint vasárnap kora reggel két vendég verekedett össze egy helyi pub előtt. A szóvivő az ügy részleteiről későbbre ígért tájékoztatást.
Lattenstein János, a megyei mentőszolgálat mentésvezetője arról számolt be, hogy a mentők reggel fél ötkor kapták a riasztást, hogy egy férfi összeesett egy balatonfüredi szórakozóhely előtt. A kiérkező mentők a 40 éves férfit megpróbálták újjáéleszteni, de nem jártak sikerrel - közölte a mentésvezető.
(MTI)
Olvasónk frissítése: A Balatonfüredi cikkhez szeretnék hozzáfűzni egy frissítést.
Az elIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!